Αθλητισμος

Η Εθνική ποδοσφαίρου είναι και πάλι κανονική ομάδα (video)

Με επιθετικό ποδόσφαιρο και σοβαρότητα νίκησε τη Φινλανδία με 2-1

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εθνική Ελλάδος
Εθνική Ελλάδος/© INTIMENEWS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

Αέρας αισιοδοξίας στην Εθνική Ελλάδος μετά τη νίκη με πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Φινλανδία με 2-1.

Σαφώς και ήταν ένα αδιάφορο ματς αυτό της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ. Οι Φινλανδοί είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στο EURO 2020, ενώ η Εθνική μας ήταν αποκλεισμένη, πληρώνοντας την εντός έδρας ήττα από την Αρμενία και τη ντροπιαστική ισοπαλία με το Λιχτενστάιν.

Όμως, ο Τζόνι Φαν Σιπ φρόντισε να μας δώσει ελπίδα για το μέλλον, αφού με την ίδια ακριβώς σύνθεση, η Ελλάδα πέτυχε τρίτη σερί νίκη. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 2-1 της Φινλανδίας, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Πούκι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Σταφυλίδη στο 27’. Ο Μάνταλος ισοφάρισε στο 47’ και ο Γαλανόπουλος στο 70’ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Γενικά, η Εθνική ήταν πολύ καλύτερη, έπαιξε 90 λεπτά επιθετικά, κάτι που αποτυπώνεται στις τελικές προσπάθειες, που ήταν 27-4 υπέρ ημών!

Η ολοκλήρωση του 10ου ομίλου και των προκριματικών του Ευρωπαϊκού, βρήκε την Ιταλία πρώτη με 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (χθες νίκησε την Αρμενία με 9-1) και τη Φινλανδία δεύτερη με 18 βαθμούς. Η Ελλάδα τελικά ήταν τρίτη με 14, πάνω από τη Βοσνία που έμεινε στους 13.

Nalyssa Green - Καλοκαίρι (Official Audio)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.