Αθλητισμος

Νίκησαν οι «μεγάλοι» στη Σούπερ Λιγκ

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν είχαν απώλειες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νίκησαν οι «μεγάλοι» στη Σούπερ Λιγκ. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν είχαν απώλειες

Μετά τον Ολυμπιακό που νίκησε το Σάββατο με 2-1 τον ΟΦΗ, την Κυριακή επικράτησαν και οι τρεις άλλοι “μεγάλοι” του ελληνικού ποδοσφαίρου. Χρονολογικά, ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 επί της Λαμίας βάζοντας μάλιστα όλα του τα γκολ στα πρώτα έντεκα λεπτά! Σκόρερ οι Μίσιτς, Λημνιός και Σφιντέρσκι.

Στη Ριζούπολη ως γηπεδούχος, η ΑΕΚ κατέβαλλε με 3-2 τον Βόλο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τακουνάκι του Τόρες, όμως με ένα τέρμα του Λιβάγια και δύο του Μάνταλου, η “Ένωση” πήρε προβάδισμα. Στο φινάλε ήρθε το 3-2 με τυχερό φάουλ του Δημόπουλου, όμως άλλες ανατροπές δεν υπήρξαν.

Τέλος, στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα με 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο. Σκόρερ ο Χατζηγιοβάνης, που μετά την αποχώρηση Νταμπίζα, ανανέωσε το συμβόλαιό του, μπήκε στην ενδεκάδα και αποδείχθηκε καθοριστικός.

Μετά το τέλος της 7ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός προηγείται με 19 πόντους, ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 17 και η Ξάνθη έχει 15 μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη με 1-0. Η ΑΕΚ έχει 14 και την επόμενη Κυριακή πάει στο “Καραϊσκάκη” για ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιο χαμηλά, με 8 βαθμούς, ισοβαθμεί με Αρη και Ατρόμητο στην 8η θέση.