Αθλητισμος

Χωρίς νικητή το ντέρμπι των «Δικεφάλων»

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στο ΟΑΚΑ, έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paok-aek.gif

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Τα πάντα μοιράστηκαν στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής. Βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις, αφού κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Μπροστά σε 40.000 κόσμο, οι δύο «Δικέφαλοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με τον Σφιντέρσκι, ενώ έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του. Μεταξύ άλλων και το πέναλτι του Μπίσεσβαρ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο ημίχρονο, η ΑΕΚ έκανε αλλαγές, άλλαξε σύστημα και πήρε τα ηνία του αγώνα. Ισοφάρισε στο 54’ με τον Τσιγκρίνσκι, αλλά η κακή της αμυντική λειτουργία τής στοίχισε ένα ακόμη τέρμα που πέτυχε στην κόντρα ο Σφιντέρσκι.

Στο 79’ ο Ντέλετιτς ισοφάρισε εκ νέου με κοντινό πλασέ, ενώ στα τελευταία λεπτά η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω. Η «Ένωση» είχε τις περισσότερες επιθέσεις, όμως οι Θεσσαλονικείς έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Άκπομ. Ο Μπάρκας έκανε ισάριθμες σωτήριες επεμβάσεις.

Πρώτος ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία

Μετά και απ' αυτό το «Χ», ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος με 11 βαθμούς. Ακολουθεί η ΑΕΚ με 10. Πρώτος είναι ο Ολυμπιακός με 13 και ακολουθεί η Ξάνθη με 12.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ