Αθλητισμος

Επιστρέφει ο Μάντζαρης στην Εθνική

Μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Αθηναίου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για τη Ρωσία, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα.

Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για τη Ρωσία για να ενσωματωθεί στην Ούνικς Καζάν, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα. Ο σοβαρότατος τραυματισμός του Γιάννη Αθηναίου στο ματς της Εθνικής μπάσκετ με τη Σερβία και η κάκωση του Κώστα Σλούκα έχουν προκαλέσει ένδεια στις θέσεις των γκαρντ. Γι’ αυτό κλήθηκε ξανά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, που είχε κοπεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Η αποστολή αναχωρεί την Τετάρτη το πρωί για την Κίνα, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να δίνει τρία φιλικά πριν ριχτεί στη μάχη του Παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Στο αεροπλάνο δεν θα μπει ο Κώστας Μήτογλου, αφού είναι ο τελευταίος που κόπηκε από τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Έτσι οι 12 που θα ταξιδέψουν είναι οι Καλάθης, Μάντζαρης, Λαρεντζάκης, Κόνιαρης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Βασιλόπουλος, Πρίντεζης, Μπουρούσης και Παπαγιάννης.

Την επόμενη εβδομάδα θα φανεί αν θα τα καταφέρει και ο Κώστας Σλούκας. Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε συνεχίζει την αποθεραπεία και αν όλα πάνε καλά θα ταξιδέψει κι αυτός στις 27 του μήνα. Σε αυτή την περίπτωση, θα κοπεί ένας από τους δώδεκα, αφού αλλαγές στα ρόστερ επιτρέπονται ως τις 30/8.