Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για τη Ρωσία, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα.
Λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για τη Ρωσία για να ενσωματωθεί στην Ούνικς Καζάν, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα. Ο σοβαρότατος τραυματισμός του Γιάννη Αθηναίου στο ματς της Εθνικής μπάσκετ με τη Σερβία και η κάκωση του Κώστα Σλούκα έχουν προκαλέσει ένδεια στις θέσεις των γκαρντ. Γι’ αυτό κλήθηκε ξανά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, που είχε κοπεί την προηγούμενη εβδομάδα.
Η αποστολή αναχωρεί την Τετάρτη το πρωί για την Κίνα, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να δίνει τρία φιλικά πριν ριχτεί στη μάχη του Παγκόσμιου πρωταθλήματος.
Στο αεροπλάνο δεν θα μπει ο Κώστας Μήτογλου, αφού είναι ο τελευταίος που κόπηκε από τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Έτσι οι 12 που θα ταξιδέψουν είναι οι Καλάθης, Μάντζαρης, Λαρεντζάκης, Κόνιαρης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Βασιλόπουλος, Πρίντεζης, Μπουρούσης και Παπαγιάννης.
Την επόμενη εβδομάδα θα φανεί αν θα τα καταφέρει και ο Κώστας Σλούκας. Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε συνεχίζει την αποθεραπεία και αν όλα πάνε καλά θα ταξιδέψει κι αυτός στις 27 του μήνα. Σε αυτή την περίπτωση, θα κοπεί ένας από τους δώδεκα, αφού αλλαγές στα ρόστερ επιτρέπονται ως τις 30/8.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα
Στα σκουπίδια πέταξαν τον γλάρο που συνετρίβη από βολέ τερματοφύλακα στην Τουρκία
Πήρε το «εισιτήριο» για τη φάση των «16» του Champions League.
Aποκλείστηκε πρόωρα από το τουρνουά ATP 500 στη Μέση Ανατολή
Ο 27χρονος τενίστας μίλησε για την αγωνιστική του κατάσταση και την πτώση στην κατάταξη
«Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε αν η ομάδα μας είναι σε φόρμα»
Aναπτύσσεται σε τρεις ορόφους και διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια
Τι αποκάλυψε σε νέες δηλώσεις της
Μετά από 13 χρόνια καριέρας
Πώς μια τετράλεπτη εμφάνιση στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μπορεί να γίνει ένα ντίσκο πάρτυ
Το ρεκόρ των 18 χρυσών μεταλλίων και η αθλητική φιλοσοφία που αφήνει πίσω ΗΠΑ και Κίνα
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Λεβαδειακό με 4-0 κι επέστρεψε πρώτη
Ο Παναθηναϊκός με ένα ακόμη γκολ του Τεττέη δραπέτευσε από την Κρήτη κόντρα στον φορμαρισμένο ΟΦΗ
Η πιο δυνατή στιγμή της βραδιάς και το τραγούδι που έχει γίνει σήμα κατατεθέν για τον Αμερικανό
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν αρκείται στο τρόπαιο του κυπέλλου - Η ανάρτησή του
Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση, με τη διαφορά να φτάνει και τους 20 πόντους, και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 22η αγωνιστική.
«Δεν συνάδει με τις αξίες μας»: Η γερμανική ομάδα αρνείται να αγωνιστεί στη Μινεάπολη μετά τις ταραχές
Οι «αιώνιοι» συναντιούνται ξανά σε τελικό με φόντο το Κύπελλο Ελλάδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.