Αθλητισμος

Ηρωική εμφάνιση του Άρη, αλλά δεν τα κατάφερε

3-1 επί της Μόλντε στην παράταση και τέλος στο ευρωπαϊκό όνειρο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Άρης νίκησε 3-1 τη Μόλντε στην παράταση, αλλά δεν θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία του.

Ο Άρης άγγιξε την πρόκριση επικών διαστάσεων, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει ως το τέλος και παρά τη νίκη με 3-1 επί της Μόλντε στην παράταση, δεν θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία του.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στη Νορβηγία, πετυχαίνοντας τρία γκολ στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, όμως το γκολ του Μπολί στο 105΄ έκοψε το δρόμο των «κιτρίνων».

Ο Άρης άνοιξε το σκορ με άπιαστο φάουλ του Χαβιέ Ματίγια. Δύο λεπτά αργότερα, με παρόμοιο τρόπο, ο Έικρεμ στάθηκε άτυχος, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κουέστα. Το 2-0: έγινε με σέντρα του Φετφατζίδη και κεφαλιά του  Δεληζήση.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και με την εικόνα του αγώνα να είναι ίδια. Στο 84΄ ήρθε το 3-0 από την κεφαλιά του Ντιγκινί, που ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Οι ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, και στο 100' ωστόσο ο Ματίς Μπολί έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Άρη και πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ισπανό τερματοφύλακα για το 1-3.