- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το ματς με τον Άγιαξ δεν ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΟΚ, αφού πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Το καλό διάστημα του ΠΑΟΚ δεν κράτησε πολύ, ο Άγιαξ μπορεί να μην θυμίζει την περσινή υπερδύναμη, όμως και πάλι είναι το φαβορί για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2-2 της Θεσσαλονίκης.
Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΟΚ, αφού πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Ζίγεχ εκτέλεσε φάουλ από πλάγια, ο Γιαννούλης αιφνιδιάστηκε και έτσι έγινε το 0-1. Εκεί η Τούμπα «πάγωσε» και ο Άγιαξ λίγο έλειψε να το εκμεταλλευτεί και να σκοράρει ξανά.
Χρειάστηκε ώρα για να συνέλθει και να ισορροπήσει ο ΠΑΟΚ. Όταν τα κατόρθωσε, ισοφάρισε με σουτ του Άκπομ στο 26’, έπειτα από άψογα οργανωμένη επίθεση.
Στο 39ο λεπτό ήρθε η ανατροπή, αφού οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με 2-1 με κεφαλιά του Μάτος και αμέσως μετά έχασαν και ευκαιρία με τον Πέλκα να πετύχουν και τρίτο τέρμα!
Στο δεύτερο μέρος οι Ολλανδοί ανέβασαν στροφές, με τους παίκτες του Φερέιρα να μην μπορούν να ακολουθήσουν. Στο 57’ ο Χούντελααρ ισοφάρισε έπειτα από παιδικό λάθος του Βαρέλα.
Στο διάστημα που μεσολάβησε ως το φινάλε, ο Άγιαξ έπαιξε ουσιαστικά μονότερμα τον ΠΑΟΚ, έχασε ευκαιρίες, αλλά απέτυχε να πάρει τη νίκη. Με το 2-2 η ελληνική ομάδα παραμένει αουτσάιντερ, όμως διατηρεί κάποιες ελπίδες ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης Τρίτης στο Άμστερνταμ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ολυμπιονίκης του Ρίο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση
Πλέον είναι κοντά στο να κατακτήσουν την κορυφή του έκτου ομίλου
Ένα άλμα ήταν αρκετό για να αποδείξει ξανά την ανωτερότητά του στο άλμα εις μήκος
Ο Σέρβος τεχνικός φαίνεται πως κοιτάζει ήδη λύσεις με αθλητικότητα και εμπειρία από υψηλό επίπεδο
Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπήρχε στο συμβόλαιο του Γάλλου σέντερ
Συμμετείχε σε τελική φάση Μουντιάλ μετά από 24 χρόνια με μεγάλες προσδοκίες
Μπορεί να δημιουργηθεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά δίδυμα του πρωταθλήματος με την απόκτησή του
Ο άλλοτε μέσος της Ρεάλ και νυν τεχνικός της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε οδηγήθηκε στο χειρουργείο
Τι υποστηρίζει δημοσίευμα από τη Σερβία
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ματέους Κούνια - Αγωνία για τον τραυματισμό του Ραφίνια
Ο Σαϊμπαρί σκόραρε μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης στέλνοντας τους Αφρικανούς στην κορυφή του 3ου ομίλου
Ιστορική νίκη με το γρηγορότερο γκολ της διοργάνωσης - Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης
Λίγες ώρες αργότερα, η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση
Η ανάρτηση του «δικεφάλου» στα social media για τον Ρουμάνο τεχνικό
Η πρώτη νίκη της σεζόν για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη
Με αφορμή την εμφάνιση του στο εναρκτήριο ματς της Πορτογαλίας
Στον καλλιτεχνικό χώρο ο Έλληνας τενίστας είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «Stiopkyn»
15 μέλη της αποστολής δεν έλαβαν την απαραίτητη άδεια εισόδου για να εισέλθουν σε αμερικανικό έδαφος
Μεξικό 1970: Το τελευταίο καλοκαίρι της ποδοσφαιρικής αθωότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.