Αθλητισμος

Ισόπαλος ο ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ (video)

Με σκορ 2-2 έληξε το παιχνίδι της Τούμπας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paok-ajax
ΠΑΟΚ-Άγιαξ © INTIME/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το ματς με τον Άγιαξ δεν ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΟΚ, αφού πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Το καλό διάστημα του ΠΑΟΚ δεν κράτησε πολύ, ο Άγιαξ μπορεί να μην θυμίζει την περσινή υπερδύναμη, όμως και πάλι είναι το φαβορί για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2-2 της Θεσσαλονίκης.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΟΚ, αφού πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Ζίγεχ εκτέλεσε φάουλ από πλάγια, ο Γιαννούλης αιφνιδιάστηκε και έτσι έγινε το 0-1. Εκεί η Τούμπα «πάγωσε» και ο Άγιαξ λίγο έλειψε να το εκμεταλλευτεί και να σκοράρει ξανά.

⚽️ ΠΑΟΚ - Άγιαξ 0-1 Το γκολ του Ζίγιες, με την "βοήθεια" του Γιαννούλη {6.8.2019}

Χρειάστηκε ώρα για να συνέλθει και να ισορροπήσει ο ΠΑΟΚ. Όταν τα κατόρθωσε, ισοφάρισε με σουτ του Άκπομ στο 26’, έπειτα από άψογα οργανωμένη επίθεση.

⚽️ ΠΑΟΚ - Άγιαξ 1-1 Το γκολ του Ακπόμ {6.8.2019}

Στο 39ο λεπτό ήρθε η ανατροπή, αφού οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με 2-1 με κεφαλιά του Μάτος και αμέσως μετά έχασαν και ευκαιρία με τον Πέλκα να πετύχουν και τρίτο τέρμα!

⚽️ ΠΑΟΚ - Άγιαξ 2-1 Το γκολ του Μάτος {6.8.2019}

Στο δεύτερο μέρος οι Ολλανδοί ανέβασαν στροφές, με τους παίκτες του Φερέιρα να μην μπορούν να ακολουθήσουν. Στο 57’ ο Χούντελααρ ισοφάρισε έπειτα από παιδικό λάθος του Βαρέλα.

⚽️ ΠΑΟΚ - Άγιαξ 2-2 Το γκολ του Χούντελαρ {6.8.2019}

Στο διάστημα που μεσολάβησε ως το φινάλε, ο Άγιαξ έπαιξε ουσιαστικά μονότερμα τον ΠΑΟΚ, έχασε ευκαιρίες, αλλά απέτυχε να πάρει τη νίκη. Με το 2-2 η ελληνική ομάδα παραμένει αουτσάιντερ, όμως διατηρεί κάποιες ελπίδες ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης Τρίτης στο Άμστερνταμ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ