Αθλητισμος

Πρόκριση με «τεσσάρα» για τον Ολυμπιακό

Πέρασε στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου περιμένει η Μπασακσεχίρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
olybiakos.png
Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν © INTIME sports/ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φορτσάροντας στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-0 τη Βικτόρια Πλζεν στο Φάληρο και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση.

Φορτσάροντας στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός νίκησε με 4-0 τη Βικτόρια Πλζεν στο Φάληρο και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ο Γκιγέρμε στο 51’ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, στο 70’ ο Γκερέρο με ατομική προσπάθεια έκανε το 2-0, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ισπανός ενεπλάκη σε μια κόντρα, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για τι τρίτο γκολ της ελληνικής ομάδας. Στο 82’ ο Σεμέντο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Παρά το ευρύ σκορ και τις 20+ τελικές προσπάθειες που είχαν, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ενθουσίασαν, κάτι λογικό αν αναλογιστούμε ότι βρισκόμαστε μόλις στα τέλη Ιούλη και ο καιρός στην Αθήνα πλησιάζει σε καύσωνα. Πάντως, η Πλζεν όπως εμφανίστηκε δεν θα μπορούσε να απειλήσει με την πρόκριση.

Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού, την άλλη εβδομάδα, η Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ, με το πρώτο ματς να γίνεται στην Τουρκία. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ