Αθλητισμος

Ξεφορτώνεται τον Μπέιλ η Ρεάλ, αλλά διασύρθηκε από την Ατλέτικο

Ο Ζιντάν ανησυχεί για την «επτάρα» στο φιλικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bale
Γκάρεθ Μπέιλ © EPA/JUSTIN LANE

Η Ρεάλ ξεφορτώνεται τον Μπέιλ. Πωλείται στην Κίνα ο Ουαλός, όμως ο Ζιντάν ανησυχεί για την «επτάρα» στο φιλικό.

Οι τελευταίες ώρες έκρυβαν για τη Ρεάλ Μαδρίτης καλά και κακά νέα. Εδώ και μήνες οι Καστιγιάνοι πασχίζουν να ξεφορτωθούν από το ρόστερ τους τον Γκάρεθ Μπέιλ. Μια πανάκριβη μεταγραφή, που εδώ και έξι χρόνια πρόσφερε λίγα και τραυματιζόταν πολύ. Εν τέλει, βρέθηκε μια κινέζικη ομάδα, η Τζιανγκσού Σούνινγκ, η οποία δίνει 22 εκατομμύρια ευρώ στη Ρεάλ και 25 ετησίως στον παίκτη. Η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Ο προπονητής των «μερένγκες», Ζινεντίν Ζιντάν, χάρηκε με αυτή την εξέλιξη, δεν χάρηκε όμως με την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης που έγινε στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Η συμπολίτισσα διέλυσε τη «βασίλισσα» με 7-3 (!), έχοντας τον Ντιέγκο Κόστα σε τεράστια μέρα, με τέσσερα γκολ πριν αποβληθεί στο 55ο λεπτό. Μάλιστα, η ομάδα του Ζιντάν μείωσε με δύο τέρματα στο τέλος, ενώ το ματς όδευε προς το… 8-1!

Σε ένα φιλικό δεν έχει τόση σημασία το σκορ, όμως η εικόνα των πρωταθλητών Ευρώπης 2018 ήταν αποκαρδιωτική. Μάλλον ο Γάλλος προπονητής πρέπει να σκεφτεί καλά τι πρέπει να αλλάξει στο μέλλον, αφού η απόφασή του να κρατήσει σχεδόν όλο τον κορμό του ρόστερ δεν μοιάζει καθόλου καλή ιδέα.

Swan House From 'Twilight' Is Now an Airbnb Rental in Oregon

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ