Αθλητισμος

Οι υποψήφιοι νέοι προπονητές του ΠΑΟΚ

Η αναζήτηση στην Ευρώπη και το ελληνικό φαβορί

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τη Δευτέρα το πρωί η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Συσκέψεις επί συσκέψεων κάνουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, αφού πρέπει να βρουν εδώ και τώρα προπονητή. Τη Δευτέρα το πρωί η αποστολή αναχωρεί για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αυτή δεν μπορεί να ξεκινήσει δίχως κόουτς.

Η πρώτη σκέψη του Ιβάν Σαββίδη και του περιβάλλοντός του είναι να βρεθεί ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας από το εξωτερικό. Όμως ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που θα δεχτεί να αναλάβει χωρίς πολλές διαπραγματεύσεις και δίχως να έχει κάνει τις περισσότερες μεταγραφές (έφτασαν ήδη στη Θεσσαλονίκη και οι Στοχ, Αουγκούστο).

Μια απέλπιδα προσπάθεια θα γίνει και σήμερα κι αν δεν τελεσφορήσει, στον ΠΑΟΚ θα στραφούν σε άλλες λύσεις πιο… κοντινές. Φαβορί θεωρείται ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με αρκετούς μέσα στην ομάδα. Ως ύστατη επιλογή αντιμετωπίζει ο Πάμπλο Γκαρσία, που είναι προπονητής στην ομάδα Νέων.

Όσον αφορά τον Βλάνταν Ίβιτς που το όνομά του ακούστηκε, οι πιθανότητες να επιστρέψει τώρα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες. Ο Σέρβος δεν έχει καλές σχέσεις με τους περισσότερους στη διοίκηση, καθώς αυτές διαταράχθηκαν μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, που διεκόπη.