Αθλητισμος

Γυρίζει στον ΠΑΟΚ ο Στοχ

Φτάνει σήμερα ο Σλοβάκος εξτρέμ, πέντε χρόνια μετά τη φυγή του από την Τούμπα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paok5.jpg
Μίροσλαβ Στοχ © INTIMEsports / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Μίροσλαβ Στοχ είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τη μία θέση που περίσσευε στους ακραίους επιθετικούς.

Ο Μίροσλαβ Στοχ είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τη μία θέση που περίσσευε στους ακραίους επιθετικούς. Ο Σλοβάκος εξτρέμ αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Γρήγορος, ντριμπλέρ και με δυνατό σουτ, ο Στοχ σε ηλικία 17 ετών πήγε στην Τσέλσι, αλλά έπειτα από δοκιμές ετών κρίθηκε πως δεν μπορεί να παίξει στην πρώτη ομάδα. Πήγε στη Φενέρμπαχτσε, όπου ξεκίνησε εντυπωσιακά. Έπειτα από δύο καλά χρόνια, άρχισε να φθίνει αγωνιστικά και να παρουσιάζει ιδιόρρυθμο χαρακτήρα. Ο ΠΑΟΚ τον πήρε δανεικό το 2013, όπου έκανε μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα και γι’ αυτό δεν έμεινε στην Τούμπα.

Ο κοντόσωμος ποδοσφαιριστής συνέχισε τις περιπλανήσεις του ως δανεικός και δίχως μεγάλη επιτυχία. Το 2017 πήγε στην Τσεχία και τη Σλάβια Πράγας, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής φέτος, έχοντας εξαιρετική παρουσία.

Στα 30 του χρόνια πήρε μια δεύτερη ευκαιρία από τον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να πει κανείς πως πρόκειται για «ξαναζεσταμένο φαγητό», όμως υπάρχει και η άποψη του Γιώργου Σαββίδη που έγραψε χθες στο instagram: «Ένας παλιός φίλος είναι καλύτερος από δύο νέους».

Stoch Goals & Skills PAOK HD

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ