Αθλητισμος

Διπλοβάρδια θα «χτυπήσει» ο Τσιτσιπάς

Συνεχίζεται το μεσημέρι ο αγώνας με τον Έντμουντ και έπεται συνέχεια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σήμερα η συνέχεια για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αν δεν βρέξει. Ο Έλληνας τενίστας είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, που θα του δώσει την πρόκριση στους «16» του συγκεκριμένου τουρνουά ΑΤΡ 500.

Ο άστατος καιρός που επικρατεί σε όλη την Ευρώπη έχει κάνει άνω-κάτω όλα τα πρόσφατα τουρνουά τένις. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επρόκειτο να παίξει την Τρίτη με τον Κάιλ Έντμουντ, στο τουρνουά του Queen’s Club στο Λονδίνο, αλλά λόγω κακοκαιρίας το ματς ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί!

Ξεκίνησε την Τετάρτη το βράδυ, όμως μια νέα βροχή ανανέωσε το ραντεβού για σήμερα στη μία το μεσημέρι, αν δεν υπάρξει νέο απρόοπτο.

Ο Έλληνας τενίστας προηγείται με 1-0 σετ (6-3) και στο δεύτερο το σκορ είναι 3-3 γκέιμς. Ο Στέφανος είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, που θα του δώσει την πρόκριση στους «16» του συγκεκριμένου τουρνουά ΑΤΡ 500. Αν συμβεί αυτό, τότε γύρω στις 7 το απόγευμα θα ξαναμπεί στο κορτ για να παίξει με τον Γάλλο Σαρντί.

Το χθεσινό ημιτελές ματς του Τσιτσιπά είχε και ένα απρόοπτο, αφού ο 21χρονος πρωταθλητής μας χτύπησε κατά λάθος έναν επόπτη γραμμών με το μπαλάκι στο μάτι, έπειτα από μία αποτυχημένη προσπάθεια για να αποκρούσει. Φυσικά, έσπευσε αμέσως να ζητήσει συγγνώμη.