Αθλητισμος

Τα πανηγύρια μιας μεγάλης βραδιάς (video)

Ξέσπασμα χαράς από παίκτες και φίλους της Λίβερπουλ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξέφρενοι πανηγυρισμοί από φιλάθλους της Λίβερπουλ
Ξέφρενοι πανηγυρισμοί από φιλάθλους της Λίβερπουλ/©EPA/JAVIER LOPEZ

Το... ξημέρωσαν οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στον τελικό της Μαδρίτης.

Ήταν αναμενόμενο να πανηγυριστεί έξαλλα η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τους ανθρώπους της Λίβερπουλ. Η χθεσινή βραδιά αποτέλεσε το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας, που δεν είχε ανταμειφθεί όπως της άξιζε. Γι’ αυτό και οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ ξέσπασαν με το τελευταίο σφύριγμα του Σκόμινα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έβαλαν τα κλάματα, ενώ ο Γερμανός προπονητής έμοιαζε με τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο εκείνη τη στιγμή. Στον αντίποδα, οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ και οι οπαδοί έμοιαζαν απαρηγόρητοι, σαν να σκέφτονταν ότι δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον.

Players in tears! Incredible scenes at the final whistle as Liverpool win a SIXTH Champions League

Οσον αφορά το γλέντι στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ, ξεχώρισε η κίνηση των παικτών της να βάψουν με σπρέι τα μαλλιά τους κόκκινα!

Inside the dressing room for Liverpool's Champions League winning celebrations

Λίγη ώρα πριν είχε προηγηθεί μια μαγική στιγμή στο κέντρο του γηπέδου Μετροπολιτάνο. Αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, τα μεγάφωνα έπαιξαν το «You ‘ll Never Walk Alone», με τους 40.000 οπαδούς της Λίβερπουλ να τραγουδούν…

Thestival.gr Ζέρβας Εκλογές 2019 Δεύτερος γύρος

Όπως αναμενόταν, η νύχτα ήταν μεγάλη τόσο στο Λίβερπουλ όσο και στη Μαδρίτη, με τους οπαδούς των «κόκκινων» να το ξημερώνουν. Μάλιστα, στην πόλη που σε λίγη ώρα περιμένει τους θριαμβευτές, τα μπαρ και οι παμπ δεν έκλεισαν όλο το βράδυ, σερβίροντας συνεχώς αλκοόλ στον κόσμο.

CHAMPIONS LEAGUE Final 19: LIVERPOOL FANS CELEBRATE

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.