Αθλητισμος

Για βιασμό κατηγορείται ο Νεϊμάρ

Νέο κρούσμα στο ποδόσφαιρο μετά την καταγγελία για τον Ρονάλντο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεϊμάρ
Νεϊμάρ / © EPA/MARCELO SAYÃO

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters μεταδίδει ότι γυναίκα αγνώστων στοιχείων κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό στο Παρίσι.

Σε υπόθεση βιασμού φέρεται να εμπλέκεται ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Βραζιλίας, Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters γυναίκα τα στοιχεία της οποίας δεν ανακοινώθηκαν τον κατηγορεί ότι τη βίασε στο Παρίσι.

Η ιστοσελίδα «Globo», που μετέδωσε πρώτη την είδηση, αναφέρει ότι ένας από τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή αρνήθηκε να προβεί σε κάποια δήλωση, αναμένοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Η καταγγέλλουσα είπε ότι γνώρισε τον Νεϊμάρ μέσω Instagram και ότι εκείνος της πρότεινε να συναντηθούν στο Παρίσι. Ο βοηθός του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της έστειλε αεροπορικά εισιτήρια και στις 15 Μαΐου εκείνη πήγε σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Ο Νεϊμάρ- σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της- πήγε εκεί το ίδιο βράδυ «προφανώς μεθυσμένος» και ότι συζήτησαν και αντάλλαξαν χάδια. «Όμως, κάποια στιγμή, ο Νεϊμάρ έγινε επιθετικός και με τη βία προέβη σε σεξουαλικές πράξεις ενάντια στη θέληση του θύματος», συνεχίζει η αναφορά της αστυνομίας. Εκείνη επέστρεψε στη Βραζιλία δύο ημέρες αργότερα, χωρίς να κάνει καταγγελία στη γαλλική αστυνομία «επειδή ήταν ταραγμένη και φοβόταν να αναφέρει τα γεγονότα σε άλλη χώρα». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ