Αθλητισμος

Ο Βαλμπουενά και οι μεταγραφές που έρχονται

Ο Ολυμπιακός ξεκινά δυναμικά κι από νωρίς την ενίσχυσή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ματιέ Βαλμπουενά
Ματιέ Βαλμπουενά / © EPA/ERDEM SAHIN

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει μεταγραφές και θα τις ανακοινώσει από Δευτέρα.

Σε δύο διαφορετικά σημεία χθες Πέμπτη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει μεταγραφές και θα τις ανακοινώσει από Δευτέρα.

Σπάνια ακούγεται κάτι τέτοιο από έναν πρόεδρο, που το είπε και σε ραδιοφωνική συνέντευξη, αλλά και σε προεκλογική ομιλία, αφού είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κλείσει τουλάχιστον τρεις παίκτες και περιμένουν να περάσουν οι εκλογές για να τους φέρουν στην Ελλάδα.

Όπως έχει βουίξει όλος ο τόπος, κι επιβεβαιώσει ο Μαρινάκης, ο πρώτος είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Πρόκειται για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, που αγωνιζόταν στη Φενέρμπαχτσε. Αναμφίβολα πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, μόνο που η ηλικία του (τον Σεπτέμβρη κλείνει τα 35) δεν μπορεί παρά να προβληματίζει.

Θεωρείται σίγουρο πως έχει κλείσει και ένας στόπερ, με τον Πορτογάλο Σεμέδο που ανήκει στη Βιγιαρεάλ να βρίσκεται κοντά. Βέβαια, άλλος είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού και λέγεται Μάρτιν Σκρτελ. Ο Σλοβάκος αμυντικός ανήκει κι αυτός στη Φενέρμπαχτσε, η οποία αδειάζει το ρόστερ της λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Όσον αφορά τη θέση του επιθετικού, ψηλά στη λίστα είναι ο Μάρκους Μπεργκ, αλλά οι απαιτήσεις του πρώην άσου του Παναθηναϊκού (2 εκατ. ετησίως για τρία χρόνια συμβόλαιο) θεωρούνται υπερβολικές για έναν ποδοσφαιριστή 33 ετών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ