Αθλητισμος

Ο Ιτούδης απέναντι στην Εφές στον τελικό της Ευρωλίγκας (video)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διεκδικεί την Κυριακή το τρόπαιο με το αουτσάιντερ της διοργάνωσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Ιτούδης
Δημήτρης Ιτούδης © EPA/DAVID AGUILAR

Ο Ιτούδης απέναντι από την Εφές στον τελικό της Ευρωλίγκας. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διεκδικεί την Κυριακή το τρόπαιο με το αουτσάιντερ της διοργάνωσης

Το φετινό ζευγάρι που θα διεκδικήσει την Ευρωλίγκα δεν το περίμεναν πολλοί. Την Κυριακή το βράδυ στη Βιτόρια της Ισπανίας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει την Εφές με μοναδικό στόχο την κορυφή.

Φυσικά η έκπληξη ακούει στο όνομα Εφές, αφού στον τουρκικό «εμφύλιο» διέλυσε τη Φενέρμπαχτσε με 92-73. Ο κόουτς Αταμάν έδεσε κόμπο τον Ομπράντοβιτς, ο Λάρκιν με 30 πόντους έκανε το ματς της ζωής του, ενώ σπουδαίος ήταν και ο Μίσιτς με 25. Έτσι, η περσινή ουραγός της διοργάνωσης, Εφές, φέτος όχι μόνο πήγε στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας, αλλά και απέδειξε πως δεν είναι κομπάρσος στο φάιναλ φορ.

Fenerbahce Beko Istanbul - Anadolu Efes Istanbul Highlights | Turkish Airlines EuroLeague Semifinals

Στο βραδινό παιχνίδι, η ΤΣΣΚΑ φάνηκε πιο ψύχραιμη από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που αναγκαστικά θα παραδώσει τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας σε άλλη ομάδα. Οι Ρώσοι επικράτησαν με 95-90, δείχνοντας σοβαρότητα στα τελευταία λεπτά και ευστοχία στις κρίσιμες βολές, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Ρένα Δούρου: Ο Αγώνας για την Αλήθεια Ξεκινάει

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.