Αθλητισμος

Εξιτήριο για Κασίγιας - «Μπορώ μόνο να χαμογελώ»

Ο 38χρονος Ισπανός πορτιέρο υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ίκερ Κασίγιας
Ίκερ Κασίγιας / © EPA/RUI FARINHA

Ο 38χρονος τερματοφύλακας της Πόρτο Ίκερ Κασίγιας υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και παρέμεινε στο νοσοκομείο για πέντε μέρες.

Εξιτήριο πέντε ημέρες μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου πήρε ο ισπανός τερματοφύλακας της Πόρτο Ίκερ Κασίγιας.


Ο 38χρονος τερματοφύλακας της Πόρτο υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, την περασμένη Τετάρτη, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική διαδικασία.

«Μπορώ μόνο να χαμογελώ μετά τα όσα συνέβησαν. Ηταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά πηγαίνω καλά. Ήμουν πολύ τυχερός», είπε ο Κασίγιας στους δημοσιογράφους και συμπλήρωσε ότι δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον, αναφορικά με το αν θα επιστρέψει στα γήπεδα. «Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι εδώ. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Θα ξεκουραστώ για μερικές εβδομάδες, ή μήνες. Η αλήθεια είναι ότι δεν με νοιάζει για πόσο», είπε ο τερματοφύλακας.

Ο γιατρός της Πόρτο, Νέλσον Πούγκα, δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κασίγιας θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, ανάμεσά τους και το αν ο ίδιος έχει την επιθυμία να συνεχίσει να παίζει.

Μιλώντας έξω από το νοσοκομείο, ο Κασίγιας ευχαρίστησε τόσο τους χιλιάδες ανθρώπους που του ευχήθηκαν περαστικά, όσο και τους γιατρούς του νοσοκομείου. «Θέλω να πω ευχαριστώ σε πολλούς ανθρώπους για τα μηνύματα υποστήριξης που έλαβα. Με έκαναν να αισθανθώ αγαπητός», δήλωσε.

Casillas: Future in soccer uncertain after heart attack

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ