Αθλητισμος

ΠΑΟΚ, Πρωταθλητής Ελλάδος 2019!

Με το επιβλητικό 5-0 επί του Λεβαδειακού, οι Θεσσαλονικείς κατέκτησαν τον τίτλο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της φετινής Σούπερ Λιγκ, έχουμε πρωταθλητή

Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της φετινής Σούπερ Λιγκ, έχουμε πρωταθλητή. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κατακτήσει το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και πρώτο μετά το 1985 επικρατώντας με 5-0 του Λεβαδειακού.

Η ομάδα του Λουτσέσκου έφτασε τους 77 βαθμούς, ο Ολυμπιακός έχει 72 και απ’ αυτή τη στιγμή ξεκινούν οι πανηγυρισμοί σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά την Τούμπα από νωρίς το απόγευμα, αποθεώνει παίκτες, τεχνικό τιμ, τους πάντες και περιμένει σε λίγη ώρα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια σηκώσει την κούπα, σε ειδική εξέδρα που στήθηκε στο γήπεδο.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος αρχηγός των Θεσσαλονικιών μπήκε αλλαγή στο τελευταίο λεπτό τιμής ένεκεν, αν και έχει υποστεί ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός για έξι μήνες. Ο 32χρονος αποθεώθηκε με συνθήματα εν χορώ και φόρεσε το περιβραχιόνιο, την ώρα που δάκρυσε από συγκίνηση. Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη στιγμή μιας βραδιάς που αναμένεται μεγάλη…

Πολύς κόσμος βρίσκεται και στον Λευκό Πύργο, όπου παρακολούθησε από γιγαντοοθόνη το ματς και περιμένει αργότερα μέσα στη βραδιά τους θριαμβευτές που θα φτάσουν στο σύμβολο της Θεσσαλονίκης με ανοιχτό πούλμαν.

Εννοείται πως μέσα στις επόμενες ώρες θα πολλαπλασιαστούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που θα βγουν στους δρόμους για να γιορτάσουν μέχρι πρωίας.