Αθλητισμος

Αποτροπιασμός για τα πανό των οπαδών του Ολυμπιακού

Όλος ο κόσμος αποδοκιμάζει τα εμετικά μηνύματα που πέρασαν στο ΣΕΦ

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός
© IntimeSports/ ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

 Αναρωτιέται κανείς αν το βαρέλι έχει πάτο. Όπως αποδεικνύεται στη ζωή της χώρας μας και κυρίως στον αθλητισμό, σίγουρα δεν τον έχουμε δει ακόμη.

Το χειρότερο και πλέον απάνθρωπο πρόσωπό τους έδειξαν μερικοί οπαδοί του Ολυμπιακού, με τα πανό που ανέβασαν κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ.

Σαν χθες πριν από δώδεκα χρόνια έχασε τη ζωή του ο οπαδός του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Φιλόπουλος, σε συμπλοκές με χούλιγκανς του Ολυμπιακού στη λεωφόρο Λαυρίου.

Με αφορμή αυτή τη μαύρη επέτειο ανέβηκαν δύο διαφορετικά πανό, που έγραφαν: Το ένα «Γαύρε θυμήσου τον θρίαμβο της Παιανίας» και το άλλο «Φαντάζει ωραία στην Παιανία η πράσινη σημαία – 29.3.07».

Ολυμπιακός
© IntimeSports/ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Φυσικά οι συνειρμοί ήταν κάτι… παραπάνω από αυτονόητοι, όμως το χειρότερο ήταν οι μηδαμινές αντιδράσεις. Δηλαδή από οργανωμένους οπαδούς δεν περιμένει κανείς ούτε μυαλό, ούτε ευθιξία, όμως ούτε οι υπόλοιποι φίλαθλοι αντέδρασαν, ούτε καν ο επίσημος Ολυμπιακός.

Από τους αδερφούς Αγγελόπουλους δεν υπήρξε ούτε σχόλιο, ούτε κάποια εντολή να κατέβουν τα «απάνθρωπα» πανό, κάτι που προκάλεσε την πλέον αλγεινή εντύπωση.

Σε μια σοβαρή χώρα, αυτοί που κρατούσαν τα πανό θα είχαν συλληφθεί για προσβολή μνήμης νεκρού, αφού τα πρόσωπά τους φαίνονται σε φωτογραφίες και βίντεο, αλλά εδώ είναι Ελλάδα… Το θέμα άρχισε να κυνηγά νομικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Και να φανταστεί κανείς ότι μια εβδομάδα πριν στο ίδιο γήπεδο, τιμήθηκε στο έπακρο η μνήμη του εκλιπόντος Θανάση Γιαννακόπουλου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ