Αθλητισμος

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» του μπάσκετ (εικόνα)

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός εξακολουθούν να… μαλώνουν για τους διαιτητές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΟΑΚΑ
ΟΑΚΑ / © INTIME SPORTS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ένα ακόμη επεισόδιο στην αέναη κόντρα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού εκτυλίχθηκε σήμερα στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Οι δύο ομάδες θα παίξουν την Κυριακή 17 Μαρτίου στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα και ήδη άρχισαν τα όργανα.

Μετά την αποχώρησή του στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός υποστήριξε πως δεν θα ξανακατέβει σε ντέρμπι αν οριστούν Έλληνες διαιτητές. Αυτή η άποψη υποστηρίχθηκε και σήμερα, με τον ΠΑΟ να απαντάει μέσω του Μάνου Παπαδόπουλου: «Εμείς δεν κατεβαίνουμε αν δεν παίξουν Κινέζοι διαιτητές» είπε ειρωνικά ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» και συνέχισε: «Αν δεν αγωνιστεί ο Ολυμπιακός θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει. Μην μας απειλείτε ότι δεν θα κατέβετε. Αυτά να τα πείτε στο τηλεοπτικό κανάλι που σας δίνει χρήματα κι εσείς δεν πληρώνετε τους παίκτες σας». Αμέσως αντέδρασε ο γενικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», Χρήστος Σταυρόπουλος, απαντώντας: «Έχεις ξεφύγει και οι τοποθετήσεις του αγγίζουν το όριο της γελοιότητας».

Αφού ολοκληρώθηκε –δίχως σοβαρό αποτέλεσμα- η συνεδρίαση, ήρθε και η τοποθέτηση troll του Ολυμπιακού μέσω twitter. Μια ωραία ατμόσφαιρα…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ