Αθλητισμος

Η Ατλέτικο νίκησε τη Γιουβέντους - Η φάση με το VAR (video)

Σπουδαία νίκη με 2-0 επί του Κριστιάνο και της παρέας του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και την υπεροπλία που έχει σε όλες τις γραμμές, η Γιουβέντους ήταν ίσως το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην πράξη, όμως, είναι μια ομάδα με το ένα πόδι εκτός των προημιτελικών της διοργάνωσης. Η Ατλέτικο Μαδρίτης, άκρως παθιασμένη και σοβαρή, νίκησε με 2-0 στη Μαδρίτη και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα έναντι των Ιταλών.

Με γκολ των δύο κεντρικών αμυντικών της, Χιμένες και Γοδίν, η ισπανική ομάδα βρήκε δίχτυα στο δεύτερο μέρος, σ’ ένα ματς που θα συζητηθεί πολύ για τη χρήση του VAR.

Στο πρώτο λεπτό έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ των «ροχιμπλάνκος», αλλά ο διαιτητής δεν έκανε τον κόπο καν να συμβουλευτεί το βίντεο, ενώ έκλεισε τα μάτια σε θέατρο του Ντιέγκο Κόστα. Αρχικά ο Φέλιξ Ζουάγιερ καταλόγισε πέναλτι, στη συνέχεια πήρε πίσω την απόφαση και έδωσε φάουλ, αλλά κανονικά θα έπρεπε να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη τον επιθετικό της Ατλέτικο.

Πριν ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι, σκόραραν με τον Μοράτα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για επιθετικό φάουλ του σκόρερ. Η Ατλέτικο είχε δοκάρι με τον Γκριεζμάν, αρκετές ευκαιρίες, ενώ παράλληλα περιόρισε τον Ρονάλντο και στους συμπαίκτες του.