Συγγνώμη Γιαννακόπουλου για το κόκκινο εσώρουχο στον Ολυμπιακό
Τι είπε για την κίνηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις
Με τον Ολυμπιακό να μη βγαίνει ποτέ να παίξει το β' ημίχρονο του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μια ενέργεια που προκάλεσε ποικίλα σχόλια: Άφησε το βράδυ της Τετάρτης ένα κόκκινο γυναικείο εσώρουχο στον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Η κίνηση του αυτή προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να αποθεώνουν τον μεγαλομέτοχο της ομάδας.
Την επόμενη ημέρα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport 24 Radio, ζήτησε δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά του.
«Είναι άτυχο τουλάχιστον να δίνεται αυτή η σημασία σε αυτήν την λανθασμένη κίνηση. Έγιναν τραγελαφικά πράγματα με τον τρόπο που προκαλούσαν οι αθλητές του Ολυμπιακού κατά την αποχωρήσή τους. Ήταν μία λανθασμένη κίνηση πάνω στον ενθουσιασμό» τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
«Απολογούμαι στον κόσμο του μπάσκετ. Αυτό ήταν σε επίπεδο χιούμορ. Αν πρέπει να απολογηθώ στον αθλητικό δικαστή, να απολογηθώ» πρόσθεσε.
Αναφορικά με τις δηλώσεις του μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού και για το αν έχει μετανιώσει για αυτές είπε: «Καθόλου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακόμα ένα χρυσό για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη
Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Bρήκε έναν χιουμοριστικό τρόπο για να περιγράψει το κατόρθωμα του φίλου του
Εξακολουθεί να απασχολεί έντονα τα ευρωπαϊκά μεταγραφικά ρεπορτάζ
Έζησε από κοντά τη μεγάλη διοργάνωση
Οι δηλώσεις μετά το ασύλληπτο άλμα στα 6,17μ
Δεύτερος κορυφαίος άλτης όλων των εποχών ο σπουδαίος Manolo
Θα συμμετάσχει στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαυροβούνιο
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
«H ήττα οφείλεται στην άσχημη εκτέλεση των σουτ, τη βιασύνη και την έλλειψη ρυθμού»
Η Εθνική μπάσκετ γνώρισε την πρώτη ήττα της στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027
Έγιναν γνωστές οι ώρες των αναμετρήσεων με την ισπανική ομάδα
Πότε είναι οι δύο αναμετρήσεις
Πότε είναι οι δύο αναμετρήσεις
Η είδηση που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.