- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μετανιωμένος εμφανίζεται τώρα ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιώργος Κατίδης, ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο όταν επέλεξε να χαιρετίσει ναζιστικά για να πανηγυρίσει γκολ σε αγώνα της ομάδας του με τη Βέροια στις 16 Μαρτίου 2013.
Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν ήταν τόσο σφοδρές που οδήγησαν στο στιγματισμό του παίκτη και τη διακοπή της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.
Τώρα, μετά και τα γνωστά γεγονότα με τη Χρυσή Αυγή ο ποδοσφαιριστής επανέρχεται, και με συνέντευξή του στην αθλητική εφημερίδα Δικέφαλος - έντυπο που απευθύνεται σε οπαδούς της ΑΕΚ, για τους οποίους είχε αποτελέσει «κόκκινο πανί» - ζητά συγγνώμη για την πράξη του.
Μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε:
«Σέβομαι απεριόριστα τους οπαδούς της ΑΕΚ και τους είμαι ευγνώμων που πίστεψαν στις δυνατότητές μου. Ζητώ συγγνώμη από έναν-έναν ξεχωριστά για όσα ανάγκασα να πιστέψουν για μένα, μετά από εκείνο το παιχνίδι.
»Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν τίποτα δεν δούλεψε σωστά. Μετά, όπως, από όλα αυτά είναι τρομερό που ο κ. Μελισσανίδης ανέλαβε την αναγέννηση της ομάδας»!
»Πιστεύω πως το νέο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θα σημαίνει αυτόματα το γεγονός πως πραγματικά κάτι καινούργιο μόλις άρχισε. Σίγουρα εάν υπήρχε γήπεδο πολλά προβλήματα δεν θα τα συζητούσαμε καν. Φυσικά και είδα τα σχέδια της "Αγιας Σοφιάς" και είμαι ήδη χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές που θα μπουν και θα παίξουν μέσα σε αυτή την αρένα». Εύχομαι στην ΑΕΚ να αναγεννηθεί το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψει εκεί που αρμόζει στην ιστορία της».
Σήμερα ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Νοβάρα Κάλτσιο, που συμμετέχει στην 2η κατηγορία της Ιταλίας.
Δ.Κ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Έλληνας σούπερ σταρ συνάντησε την Σελίν Ντέπτ και τον σύντροφό της, Μισέλ Καλεμπό
Το παράδοξο του Τζέρεμι Σόχαν
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Σε έναν συγκλονιστικό τελικό
Η βάση αυτής της σχέσης χτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990
Παρελθόν ο Ολλανδός τεχνικός μετά την απογοητευτική πέμπτη θέση - Το φαβορί για τον πάγκο
Ένας αναλυτικός οδηγός για τη σπουδαία μάχη στη Βουδαπέστη - Προϊστορία, τακτική και τα πρόσωπα-κλειδιά
Πρόκειται για την 20η φορά που σημειώνει τέτοιο ρεκόρ
Η ανάρτηση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
Ξεπέρασε το δικό του άλμα στα 8.46μ. που είχε κάνει στο Diamond League της Σιάμεν
Η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ
Η ανάρτηση του Greek Freak
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε η ΕΛληνίδα πρωταθλήτρια
Η ανάρτηση του αστέρα του αστέρα του Ολυμπιακού
Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση
Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν
Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια θα υπερασπιστεί τον τίτλο της με τον θρύλο της στο ρόστερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.