Αθλητισμος

Ο αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς λέγεται Σβιντέρσκι

Ο ΠΑΟΚ επένδυσε στον νεαρό Πολωνό σέντερ φορ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με τον χρόνο να πιέζει, τις υποχρεώσεις να τρέχουν και τους πρώτους στόχους να αρνούνται να έρθουν, ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να πάει σε plan b. Η υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ ήταν δύσκολη και δαπανηρή, εμπόδια υπήρξαν και στον Μπονατίνι των Γουλβς κι έτσι οι Θεσσαλονικείς προχώρησαν στην απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι για να καλύψουν το κενό του Πρίγιοβιτς στην επίθεση.

Πρόκειται για έναν 22χρονο επιθετικό και ανήκει στη Γιαγκελόνια, με την οποία φέτος έχει σκοράρει εννιά φορές. Η μετακίνηση του Σβιντέρσκι κόστισε γύρω στα 2.000.000 ευρώ και ο παίκτης αναμένεται σύντομα στη χώρα μας.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή μοιάζει –και είναι ρίσκο- όμως ειδικά την τελευταία δεκαετία οι Πολωνοί κάνουν εντυπωσιακές εξαγωγές σέντερ φορ. Πέρα από τον Λεβαντόφσκι υπήρξε και ο Μίλικ (παίζει στη Νάπολι σήμερα), αλλά και αρκετοί ταλαντούχοι που έκαναν το μεγάλο βήμα σε Γερμανία και Ιταλία. Άρα δεν αποκλείεται και ο Σβιντέρσκι να είναι τέτοια περίπτωση, όμως αυτό που μοιάζει αμφίβολο είναι ο γρήγορος χρόνος προσαρμογής του τόσο στην Ελλάδα όσο και στον πρωταθλητισμό.

Ο ΠΑΟΚ δεν σταματά εδώ τις μεταγραφές. Αφενός επιστρέφει από τον Ατρόμητο που ήταν δανεικός ο αριστερός μπακ Γιαννούλης, ενώ κοντά σε συμφωνία είναι και με τον Κροάτη μέσο Γιόζιμ Μίσιτς, ο οποίος προορίζεται να καλύψει το κενό του τραυματία Βέρνμπλουμ.