Αθλητισμος

Έφυγε οριστικά ο Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ (video)

Πήγε στην Αλ Ιτιχάντ και οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν για φορ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
prigiovits
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς/©INTIMENEWS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ήταν δεδομένο πως τόσα πολλά λεφτά δεν θα μπορούσε να τα αρνηθεί. Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς είναι από σήμερα το μεσημέρι παίκτης της Αλ Ιτιχάντ, υπογράφοντας συμβόλαιο για 4,5 χρόνια που θα του αποφέρει συνολικά το μυθικό ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει 10.000.000 ευρώ που όριζε η ρήτρα του Σέρβου, αν και το 10% θα πάει στη πολωνική Λέγκια, την προπροηγούμενη ομάδα του.


Ο Πρίγιοβιτς αφήνει την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια παρουσίας. Ήρθε Γενάρη του 2017 και αποχωρεί Γενάρη του 2019, έχοντας σκοράρει 55 φορές με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Aleksandar Prijovic ~ All 55 Goals with PAOK FC ~ HD

Για επικοινωνιακούς και ουσιαστικούς λόγους, στον ΠΑΟΚ ψάχνονται να κλείσουν γρήγορα τον αντικαταστάτη του. Μεγάλος πόθος του Ιβάν Σαββίδη είναι ο Μάρκους Μπεργκ. Ο άνθρωπος που λατρεύτηκε στον Παναθηναϊκό και τώρα παίζει στα Εμιράτα και συγκεκριμένα στην Αλ Αϊν.

Μόνο που υπάρχουν κάποια ζητήματα σε αυτή την περίπτωση. Αφενός ο Σουηδός ζητάει συμβόλαιο 2,5 ετών ενώ έχει ήδη πατήσει τα 33, και ο σύλλογός του θέλει χρήματα, ενώ υπάρχει και μια ρήτρα που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός πως αν ο παίκτης γυρίσει σε άλλη ελληνική ομάδα, θα πρέπει να καρπωθεί 5.000.000 ευρώ.

Άρα στην παρούσα φάση η συγκεκριμένη μεταγραφή θα κοστίσει πανάκριβα, εκτός κι αν γίνουν παζάρια.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο επιθυμεί τον Λέο Μπονατίνι που παίζει στους Γουλβς. Ο Βραζιλιάνος φορ, όμως, έχει πετύχει μόλις ένα γκολ τους τελευταίους 14 μήνες. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ