Αθλητισμος

Έτσι στέλνουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο φετινό All Star Game

Giannis Antetokounmpo #NBAVOTE ξανά και ξανά!

Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ανήμερα των Χριστουγέννων και λίγη ώρα πριν οι Μιλγουόκι Μπακς αντιμετωπίσουν τους Νιου Γιορκ Νικς στην εορταστική αγωνιστική του NBA άνοιξε η πλατφόρμα για την ψηφοφορία του κοινού για το φετινό All Star Game. Ο Γιάννης ευελπιστεί να βρεθεί για τρίτη φορά στην καριέρα του ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες του κόσμου και δεν έχουμε παρά να τον στηρίξουμε, ψηφίζοντάς τον εδώ.

Η φετινή χρονιά κυλά υπέροχα για τον άσσο των Μιλγουόκι Μπακς, με αποτέλεσμα πέρα από βασικός υποψήφιος για Αρχηγός της ανατολικής ομάδας να θεωρείται και φαβορί για το βραβείο του MVP της Λίγκας.

Η γιορτή του μπάσκετ θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στη Σάρλοτ. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε χάσει στο νήμα από τον Λεμπρόν Τζέιμς την αρχηγία στο All Star Game aφού είχε καταφέρει να συγκεντρώσει περίπου 2.500.000 εκατομμύρια ψήφους. Φέτος με τον «Βασιλιά» να έχει μετακομίσει στη Δυτική Περιφέρεια και τους Λέικερς, το έργο θα είναι πιο εύκολο για τον «Greek Freak». Με την διαδικασία να έχει αλλάξει από πέρυσι, ο αρχηγός κάθε ομάδας έχει την ευκαιρία να διαλέξει αυτός τους συμπαίκτες του, οπότε η πρώτη θέση για τον Γιάννη θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο, το πρεστίζ του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. GiannisAntetokounmpo #NBAVOTE λοιπόν!