Αθλητισμος

Νίκη του Ολυμπιακού στο Λουξεμβούργο

Χαμογέλασε με το 2-0 επί της Ντουντελάνζ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4597157.jpg
©ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η χαμηλή δυναμικότητα της Ντουντελάνζ δεν επιτρέπει πανηγυρισμούς για την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού με 2-0. Όμως για χάρη του ψυχολογικού τομέα είναι πολύ σημαντική. Όταν στο 65ο λεπτό ο Βασίλης Τοροσίδης άνοιγε το σκορ με κεφαλιά δεν πανηγύριζε έντονα τόσο για τη διαφαινόμενη νίκη, όσο για το «σπάσιμο» της γκίνιας.

Διότι για πολλοστή φορά οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν ευκαιρίες με το τσουβάλι. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος είχε δύο δοκάρια (ένα με κεφαλιά και με ένα με σουτ από τρία μέτρα) και μία προβολή άουτ σε κενή εστία!

Η νίκη κλείδωσε στα τελευταία λεπτά με ένα αστείο αυτογκόλ, χαρακτηριστικό δείγμα της κλάσης των γηπεδούχων…

Η βραδιά πάντως δεν είχε μόνο ευχάριστα για τον Ολυμπιακό. Τραυματίστηκε και αποχώρησε νωρίς ο Γκερέρο και έτσι η ομάδα έχει μοναδικό υγιή σέντερ φορ τον Μάνο, καθώς και ο Χασάν είναι νοκ άουτ για 15-20 μέρες. Τον ρόλο του φορ έπαιξε ο Λάζαρος απόψε…

Από ‘κει και πέρα, η κατάσταση περιπλέκεται στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, μετά την τεράστια νίκη της Μπέτις επί της Μίλαν, με 2-1 μέσα στην Ιταλία.

Στη βαθμολογία οι Ισπανοί είναι πρώτοι με επτά βαθμούς, η Μίλαν έχει έξι, ο Ολυμπιακός τέσσερις και η Ντουντελάνζ μηδέν. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ