Αθλητισμος

Στον θαυμαστό κόσμο της Σούπερ Λιγκ…

Γεμάτο ευτράπελα το τελευταίο 24ωρο και έπεται συνέχεια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

 

Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι με το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν βαριέσαι ποτέ. Όχι απαραίτητα να το βλέπεις, αλλά να παρακολουθείς τα όσα γίνονται γύρω-γύρω, που πάντοτε παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ενόψει ενός δύσκολου σαββατοκύριακου με ντέρμπι και με… κυκλώνες, η Παρασκευή ξεκίνησε με ξύλο!

Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός ήρθε στα χέρια με τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Κώστα Κολοκυθά. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο Σπανός δέχτηκε ένα μήνυμα στο κινητό του, με τον Κολοκυθά που ήταν δίπλα να το βλέπει και να το μεταφέρει στον Αλέξη Κούγια που καθόταν πιο πέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σπανός έπιασε από τον λαιμό τον Κολοκυθά, τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο (!) πριν παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι και τους χωρίσουν. Είναι από τις στιγμές που θες να υπάρχει μια κάμερα να καταγράφει τα όσα κωμικοτραγικά γίνονται σε τέτοιες συνελεύσεις ποδοσφαιρικών θεσμικών οργάνων…

Το απόγευμα ήρθαν μαντάτα από την Ελβετία. Ο διαιτητής Σάντρο Σέρερ, που είχε οριστεί να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε κώλυμα λόγω τραυματισμού και αντικαταστάθηκε από τον –επίσης Ελβετό- Φενταγί Σαν. Πρόκειται για έναν 36χρονο που έχει σφυρίξει μόνο κάποια ντέρμπι στη χώρα του και στο εξωτερικό μερικά ματς για τα προκριματικά Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Κοινώς είναι αρκετά άπειρος…

Κι όλα αυτά ενώ ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Βέβαια αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολο πόσα ματς θα γίνουν το διήμερο. Για παράδειγμα, γύρω στο μεσημέρι θα αποφασιστεί αν θα διεξαχθεί το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα, αφού πρώτα δουν οι υπεύθυνοι πώς πάει ο καιρός στην Αθήνα, ενώ για το βραδινό ΟΦΗ-ΑΕΚ η απόφαση θα παρθεί από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο περίπου στις 7.30 το απόγευμα, μία ώρα πριν από την επίσημη ώρα έναρξης.