Αθλητισμος

Ποδόσφαιρο: Αυστρία - Ελλάδα 0-2

Φιλικό ματς στο Ζάλτσμπουργκ 

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με δυο γκολ του Μήτρογλου και μετά από καλή εμφάνιση, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών νίκησε χτες το βράδυ στο Ζάλτσμπουργκ την αντίστοιχη της Αυστρίας. Η εθνική είχε και δύο δοκάρια (Τζιόλης, Χολέμπας), ενώ ένα δοκάρι είχε και η γηπεδούχος. Μόνο οι Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ταχτσίδης και Μήτρογλου έπαιξαν σ΄ όλο το ματς, καθώς στο β΄ ημίχρονο έγιναν έξι αλλαγές. Καλύτεροι της εθνικής οι Μήτρογλου, Καρνέζης, Κατσουράνης.

Το ματς ήταν φιλικό, στο πλαίσιο των ομίλων της ευρωπαϊκής ζώνης, μέσα από τους οποίους θ΄ αναδειχτούν τις ομάδες που θα ταξιδέψουν του χρόνου το καλοκαίρι στη Βραζιλία. Την αισιοδοξία του πως η ελληνική ομάδα μπορεί να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της και να προκριθεί απευθείας, χωρίς να χρειαστεί αγώνα μπαράζ, εκδήλωσε μετά τη λήξη του ματς ο κ. Φερνάντο Σάντος, προπονητής της εθνικής.

Οι συνθέσεις

ΑΥΣΤΡΙΑ Άλμερ, Γκάρικς, Ντράγκοβιτς, Πόγκατετς (46΄ Λάιγκεμπ), Φουκς (74΄ Ζούτνερ), Βάιμαν, Μπαουμγκάρτλινγκερ (46΄ Ίβανσιτς), Γιουνούζοβιτς, Αλάμπα (74΄ Χόζινερ), Αρναούτοβιτς (65΄ Γιάνσερ), Χάρνικ (46΄ Πρεντλ).

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Σιόβας (63΄ Μανωλάς), Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης (77΄ Βύντρα), Χολέμπας, Κατσουράνης (63΄ Τζιόλης), Ταχτσίδης, Κονέ (85΄ Φορτούνης), Χριστοδουλόπουλος (85΄ Σπυρόπουλος), Μανιάτης (62΄ Νίνης), Μήτρογλου.