- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χτύπησε «καμπανάκι» στον Ολυμπιακό
Αν και σε φιλικό, η ήττα με 4-0 από την Γκενκ ήταν ανησυχητική
Κάθε φίλαθλος, αλλά και δημοσιογράφος δεν θα πρέπει να ασχολείται με τα αποτελέσματα των φιλικών παιχνιδιών σε όλα τα αθλήματα. Πολλές φορές οι προπονητές θέλουν να δουν άλλα πράγματα, να δοκιμάσουν, να πειραματιστούν.
Υπό αυτήν την έννοια, η ήττα του Ολυμπιακού με 4-0 από την Γκενκ, δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν. Όμως, ήταν τόσο κακή η εμφάνιση των Πειραιωτών, που χτύπησε μεγάλο «καμπανάκι» για τους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση.
Ασύνδετη επίθεση που δεν απειλούσε και κακή άμυνα, ήταν τα βασικά στοιχεία, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Βέλγοι. Η Γκενκ σκόραρε τέσσερις φορές, ενώ είχε ακόμη δύο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και αρκετές κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει σκορ-ρεκόρ!
Κι όλα αυτά, με επτά νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να παίρνουν μπόλικο χρόνο συμμετοχής. Ήδη, ετοιμάζονται νέες μεταγραφές, κι όταν ολοκληρωθεί το καινούργιο (ουσιαστικά ρόστερ) θα πρέπει να γίνει το δέσιμο του συνόλου, καθώς στα τέλη Αυγούστου αναμένεται να έχει αλλάξει τουλάχιστον η μισή ομάδα σε σχέση με την περσινή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ήττα που πυροδότησε τις εξελίξεις
Οι «ροσονέρι» τον παρακολουθούν εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο
Κοσμοσυρροή στο «τελευταίο αντίο»
Η καταπληκτική παρουσία του 17χρονου Έλληνα αθλητή
Η Ρυθμιστική Αρχή Βελών απαγόρευσε τη συμμετοχή τρανς γυναικών
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
H ομάδα του Εργκίν Αταμάν αποχαιρέτησε οριστικά την τέταρτη θέση
Δεν είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού η εξάδα - Χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων
Έχασε την ελπίδα για το πλεονέκτημα έδρας - Στο 21-16 το ρεκόρ της ομάδας του Αταμάν
Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ μετά την ήττα με 3-0 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο
Δέχθηκε γκολ στα χειρότερα χρονικά σημεία του πρώτου ημιχρόνου
Μια στροφή πριν το τέλος της regular season
«Aγκάλιασε» την πρωτιά της κατάταξης της Euroleague, μια στροφή πριν το τέλος της regular season
Πολλά παράπονα για τη διαιτησία κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης - Τι αναφέρει η Marca
«Ως αρχηγός, δεν ζήτησα ποτέ ούτε ένα ευρώ από την εθνική ομάδα της Ιταλίας»
Ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» χρησιμοποιήθηκε για 28 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.