- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους που του συμπαραστάθηκαν στο πρόβλημα της υγείας του εξέφρασε με μια ανοικτή επιστολή ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας της πρωταθλήτριας Ισπανίας Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα. «Μετά από πέντε υπέροχα χρόνια ως μέλος μιας ομάδας που έχει κάνει τα όνειρα κάθε προπονητή πραγματικότητα, ήρθε η ώρα να κάνω μία αλλαγή στην επαγγελματική μου ζωή, αλλά και να αφιερώσω την ενέργεια μου για την αντιμετώπιση της ασθένειας που διαγνώστηκε πριν από ενάμιση χρόνο», αναφέρει στην αρχή της επιστολής ο Τίτο Βιλανόβα και παραθέτει στη συνέχεια τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα: «Οι θεραπείες που θα ακολουθήσω δεν θα μου επιτρέψουν - κατά την άποψη των γιατρών - να αφοσιωθώ 100% στα καθήκοντα του πρώτου προπονητή. Δεν είναι εύκολο να αφήσω αυτή την ομάδα, με τόσους ξεχωριστούς ανθρώπους, τους παίκτες, τους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο και τους φίλους με τους οποίους μοιράστηκα τόσες πολλές αξέχαστες στιγμές».
Ο Βιλανόβα ευχαρίστησε στη συνέχεια τον πρόεδρο Σάντρο Ροσέλ, αλλά και τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και την στήριξη που του παρείχαν: «Ξέρω ότι σε αυτή τη μάχη δεν είμαι μόνος», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους απλούς ανθρώπους που του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης.
Λ.Χ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνολικά, από το 2000 μέχρι σήμερα, 82 άλογα έχουν χάσει τη ζωή τους
Ο πρώην προπονητής της εθνικής ανδρών αποθεώνει τη θαρραλέα στάση των αθλητριών: «Αξίζουν να ζουν ελεύθερες»
Ολοένα και περισσότερες ομάδες ενδιαφέρονται για τον Έλληνα διεθνή
Ποιο αντικείμενο ξεχώρισε
Η ανάρτηση για την απίθανη εμφάνιση της «Ένωσης»
Τι δήλωσε ο Έλληνας αστέρας των Μπακς
Απομακρύνεται το όνειρο των playoffs
Πλησιάσαμε κι άλλο την Τσεχία μετά τις νίκες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού
Τα αποτελέσματα της βραδιάς
Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική κόντρα στην Τσέλιε, την οποία «σκόρπισε» με 4-0 και είναι ένα βήμα πριν τα προημιτελικά του Conference League
Πέταξε ξανά στη στρατόσφαιρα ο Μόντο
Η Μονακό των πολλών προβλημάτων έκανε την έκπληξη
Χαμηλές πτήσεις για τον Manolo στο...σπίτι του Ντουπλάντις
Ο Παναθηναϊκός του Μπενίτεθ λύγισε την Μπέτις και πάει στην Ανδαλουσία με προβάδισμα πρόκρισης
Ο Μαροκινός στράικερ συμφώνησε σε όλα και θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα
Το απίθανο βίντεο της ισπανικής ομάδας πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Δεν θα παίξει κόντρα στη Μιρασόλ
Τα κανάλια και οι ώρες των αγώνων
Ακόμα μία πλούσια σε θέαμα βραδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.