Αθλητισμος

O Κριστιάνο αφήνει τη Ρεάλ για τη Γιουβέντους (video)

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να γίνει η μεταγραφή της χρονιάς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του τελικού Τσάμπιονς Λιγκ κι ενώ όλη η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε για την κατάκτηση του τροπαίου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφηνε να εννοηθεί στις τηλεοπτικές κάμερες πως αποχωρεί.

Ήταν ένα κολπάκι που κάνει συχνά όταν θέλει να γίνει το δικό του. Μόνο που αυτή τη φορά ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο πρόεδρος της ομάδας, δεν ήταν διατεθειμένος να του κάνει το χατίρι. Η αύξηση που ζήτησε ο 33χρονος από τα 21 στα 30 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο βρήκε «τοίχο» στη διοίκηση του συλλόγου, που ήδη ονειρεύεται τον Νεϊμάρ.

Δεν είναι μυστικό πως ο Πορτογάλος θα βρει τα λεφτά που θέλει σε άλλον σύλλογο. Αυτή τη στιγμή, φαβορί φαντάζει η Γιουβέντους, η οποία μάλιστα έχει συμφωνήσει ήδη με τον παίκτη σύμφωνα με δημοσιεύματα. Βέβαια, πρέπει να πληρωθεί και η Ρεάλ, που μάλλον δεν θα αρκεστεί στα 100 εκατομμύρια που δίνουν οι Ιταλοί.

Πάντως, και ο Ρονάλντο δείχνει να θέλει τη Γιούβε. Εκτίμησε πολύ τη στάση των οπαδών της, που τον αποθέωσαν όταν φέτος σκόραρε στο γήπεδό της με εκείνο το εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι.