Αθλητισμος

Όλα όσα έγιναν στο Dirt Fest μέσα από 16 φωτογραφίες

Όλη η ελληνική κοινότητα τoυ Dirt Track ήταν μαζεμένη εκεί

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Dirt Fest δεν ήρθε στην Ελλάδα, για να γίνει ένα συνηθισμένο φεστιβάλ μοτοσικλέτας, αλλά για να μιλήσει στην καρδιά των φαν του Dirt Track και να ξεχωρίσει. Τα γκάζια ανέβηκαν επικίνδυνα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και όσοι συγκινούνται με το Dirt Track, βρέθηκαν στα Κιούρκα σε μια συνάντηση από το μέλλον, υπό την συνδιοργάνωση του Zulap Crew και της Red Bull.

Μετά από χρόνια η πρώτη οργανωμένη προσπάθεια για τη δημιουργία μιας Flat Track, που θα δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις της κοινότητας να τρέξουν και να γλιστρήσουν, έγινε πραγματικότητα και ατο αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. Την παράσταση έκλεψαν φυσικά οι εντυπωσιακές head-to-head μονομαχίες, ωστόσο δεν το πρόγραμμα του φεστιβάλ ξέφευγε από τα συνήθη.

© Alex Grymanis

Παράλληλα με τους διαγωνισμούς, το πρόγραμμα περιελάμβανε και Workshops αλλά και τη Yamaha Academy, μια μίνι ακαδημία για τα πρώτα βήματα των νεαρών μοτοσυκλετιστών, ενώ οι μουσικές επιλογές από τον DJ Riskokindinos ήταν απόλυτα συνυφασμένες με το μηχανοκίνητο περιβάλλον. Όσο για τα φαγητά και τα ποτά, αυτά ήταν δημιουργίες του Rey Pablo.

© Alex Grymanis

Στο αγωνιστικό μέρος παραπάνω από 40 συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν στις Αφίδνες  στις κατηγορίες Hooligans presented by HD Athena, Trackers, MX/Enduro, Flattrack/Supermoto, Kids αλλά και Ladies και τα αποτελέσματα έιχαν ώς εξής:

Κατηγορία MX/Enduro: 1.Κων/νος Γεροντάκης, 2. Σάκης Κονδυλόπουλος, 3. Χρήστος Συλάκος

Κατηγορία Flattrack / Supermoto: 1. Nίκος Καρακώστας, 2. Δημήτρης Βαγγελάκος,3. Μιχάλης Μιμίκος

Κατηγορία Trackers: 1. Σπύρος Μάρκου, 2. Πάνος Μανάρας, 3. Γιάννης Ντεβετζής



Κατηγορία Hooligans presented by HD-Athena: 1. Γιάννης Τρίγκας, 2.Αριστείδης Αθανασίου,3. Χάρης Σκυριανός 

Κατηγορία Open: 1.Κων/νος Γεροντάκης , 2. Γιάννης Τρίγκας, 3. Πολ Νικολάου 

Κατηγορία Ladies: 1. Αμαλία Χαλδαίου, 2. Μαρία Ντάτση, 3. Βάσω Μπατσομήτρου