Αθλητισμος

Πανηγυρισμοί και ειρωνείες (video)

Πώς υποδέχθηκαν οι φίλαθλοι το 3-0 της Κροατίας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αν και καθημερινή εργάσιμη ημέρα η χθεσινή, στην Κροατία ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία το παιχνίδι με την Αργεντινή. Ένα ζευγάρι τουριστών βρέθηκε στο Ζάγκρεμπ και κατάλαβε ότι η μεγαλύτερη ατραξιόν της πόλης είναι ο κόσμος που ζούσε για τον αγώνα.

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό από το πρωί της Πέμπτης, με τον κόσμο να παίρνει μεγάλη χαρά το βράδυ της ίδιας ημέρας μετά την «τριάρα» στον Μέσι και την παρέα του.

Η αλήθεια είναι ότι ζηλεύουμε, ειδικά αν σκεφτούμε ότι η Κροατία μάς απέκλεισε στα μπαράζ. Όμως, δύσκολα θα μπορούσαμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο αυτής της ομάδας, ενώ θα τη στερούσαμε και από την υπόλοιπο πλανήτη.

Από τη μεριά τους, οι Βραζιλιάνοι που έχουν ταξιδέψει στη Ρωσία βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν καζούρα στους Αργεντινούς.

Το παλιό ιταλικό επαναστατικό τραγούδι «Bella Ciao», έχει επανέλθει στη μόδα τους τελευταίους μήνες μετά τη διασκευή του για το soundtrack της εξαιρετικής ισπανικής σειράς La Casa de Papel («Η Τέλεια Ληστεία» στα ελληνικά). Στον ρυθμό αυτού του κομματιού, οι Βραζιλιάνοι τραγούδησαν το «Messi Ciao», το οποίο δεν αποκλείεται να ακούσουμε και σήμερα το μεσημέρι που η «σελεσάο αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα.