- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Eκπλήξεις που δεν σημαίνουν τίποτα (video)
«Ψυχρολουσία» για Βραζιλία και Γερμανία αλλά ο δρόμος μέχρι το βαρύτιμο τρόπαιο είναι μακρύς
Άλλοι απογοητεύονται που τα βαριά χαρτιά του Μουντιάλ ξεκίνησαν άσχημα, άλλοι ενθουσιάζονται που γίνονται εκπλήξεις. Όμως, στην ουσία η ήττα της Γερμανίας από το Μεξικό και οι ισοπαλίες Βραζιλίας-Αργεντινής κόντρα σε Ελβετία και Ισλανδία αντίστοιχα δεν λένε τίποτα.
Πρώτη αγωνιστική ήταν και ο καθένας είχε τα δικά του. Ο Μέσι το άγχος του, η Γερμανία έλλειψη καθαρού μυαλού, η Βραζιλία τον Νεϊμάρ να προέρχεται από τραυματισμό.
Απομένουν δύο ματς για το τέλος των ομίλων και άπαντες έχουν χρόνο να διορθώσουν τα λάθη τους κα να προκριθούν. Έτσι κι αλλιώς, πολλές φορές κάποιες μεγάλες ομάδες έκαναν ήττα ή «γκέλα» στην πρεμιέρα τους και στο τέλος έφτασαν στον τελικό ή κατέκτησαν το τρόπαιο. Η Ισπανία του 2010, η Ιταλία του 1982, η Γαλλία του 2006, η Αργεντινή του 1990.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απόψε οι αναμετρήσεις
Τι δήλωσε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης
Τεράστια πρόκριση για τους Γάλλους
Πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ για τους «ροχιμπλάνκος»
Αμετάβλητο το μοντέλο διεξαγωγής, εν αναμονή εξελίξεων από πιθανή συνεργασία με το NBA Europe
Τι δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος
Οι viral δηλώσεις του Έλληνα αστέρα των Μπακς
H ομάδα τάχθηκε σθεναρά στο πλευρό της Μαρί-Λουίζ Έτα
Τι αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος άσος της Τότεναμ
Τι δήλωσε ο Έλληνας αστέρας των Μπακς
Τι είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του
Τα «ελάφια» έμειναν εκτός playoffs για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία
Η ήττα που πυροδότησε τις εξελίξεις
Οι «ροσονέρι» τον παρακολουθούν εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.