- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Αργεντινή ακύρωσε φιλικό με το Ισραήλ - Ιγκουαΐν: «Κάναμε το σωστό»
Αντισημίτες υποστηρικτές τρομοκρατών η απάντηση του Ισραηλινού υπουργού Άμυνας
Η εθνική Αργεντινής ακύρωσε φιλική αναμέτρηση ενόψει Μουντιάλ με το Ισραήλ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη αντιμετώπιση και μεταχείριση των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας. Μάλιστα ο επιθετικός της Αργεντινής, Γκονζάλο Ιγκουαΐν δήλωσε στο ESPN «επιτέλους κάναμε το σωστό».
Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ. «Πολύ κρίμα» για τους παίκτες της ομάδας που δεν κατάφεραν να αντέξουν την πίεση των ανθρώπων που μισούν τους Ισραηλινούς. «Εμείς δεν θα υποχωρήσουμε μπροστά στην αγέλη των αντισημιτικών υποστηρικτών των τρομοκρατών».
Σύμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ ο πρωθυπουργός του Ισραήλ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αργεντινής σε μια ύστατη προσπάθεια υπέρ της διεξαγωγής του αγώνα το Σάββατο στην Ιερουσαλήμ.
Οι απειλές προς τον Λιονέλ Μέσι και τους υπόλοιπους Λατίνους διεθνείς στάθηκαν η αιτία για να μην τολμήσουν να κατέβουν ως εκεί οι «Σελέστε». Ο επιθετικός Γκονσάλο Ιγκουαϊν δήλωσε πως «κάναμε το σωστό, αυτό που επίτασσε η κοινή λογική. Δεν θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε τη σωματική μας ακεραιότητα».
Πριν από μερικές μέρες, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας των Παλαιστινίων, Τζιμπρίλ Ρατζούμπ καλούσε τον κόσμο να κάψει τις φανέλες του Μέσι, αν η Αργεντινή δεχόταν να γίνει αυτό το ματς. Τώρα, ανακοίνωσε πως «συγχαίρουμε την εθνική ομάδα της Αργεντινής και τον Λιονέλ Μέσι που ανέβαλλαν τον αγώνα».
Η αλήθεια είναι πως, πέρα από τη σωματική ακεραιότητα, οι παίκτες της Αργεντινής θα είχαν να αντιμετωπίσουν και την παγκόσμια κατακραυγή αν κατέβαιναν στην Ιερουσαλήμ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι υποστηρίζει δημοσίευμα από τη Σερβία
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ματέους Κούνια - Αγωνία για τον τραυματισμό του Ραφίνια
Ο Σαϊμπαρί σκόραρε μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης στέλνοντας τους Αφρικανούς στην κορυφή του 3ου ομίλου
Ιστορική νίκη με το γρηγορότερο γκολ της διοργάνωσης - Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης
Λίγες ώρες αργότερα, η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση
Η ανάρτηση του «δικεφάλου» στα social media για τον Ρουμάνο τεχνικό
Η πρώτη νίκη της σεζόν για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη
Με αφορμή την εμφάνιση του στο εναρκτήριο ματς της Πορτογαλίας
Στον καλλιτεχνικό χώρο ο Έλληνας τενίστας είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «Stiopkyn»
15 μέλη της αποστολής δεν έλαβαν την απαραίτητη άδεια εισόδου για να εισέλθουν σε αμερικανικό έδαφος
Μεξικό 1970: Το τελευταίο καλοκαίρι της ποδοσφαιρικής αθωότητας
Στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονται ότι δεν τον τροφοδότησαν επαρκώς
Απορρίφθηκε το αίτημα να κλείσει η υπόθεση
Ο «Ζοτς» δεν έχει αποφασίσει οριστικά μέχρι στιγμής
Απίστευτες εικόνες από το Όσλο
«Ο Ράζβαν θα αποτελεί πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ» - Η ανακοίνωση
Σπουδαία μεταγραφή για το τριφύλλι με τον Ολλανδό αμυντικό
Οι ώρες και τα κανάλια μετάδοσης
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.