Αθλητισμος

Τυπικός σερ Άλεξ - Έμειναν άφωνοι με την ερώτηση του Σκωτσέζου όταν ξύπνησε από το κώμα

«Δεν σταματάει να μιλάει για ποδόσφαιρο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18397917.jpg
EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Θετικά είναι τα μηνύματα από το μέτωπο της υγείας του σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξύπνησε από το κώμα και το πρώτο πράγμα που ρώτησε ήταν πόσο ήρθε η Ντονκάστερ, στην οποία ο γιος του είναι προπονητής.

Ο Φέργκιουσον παραμένει στην εντατική μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε στο κεφάλι λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας. Ο 76χρονος έχει ξυπνήσει από το κώμα στο οποίο βρισκόταν και επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Μάλιστα ένα tweet της Ντόνκαστερ, στην οποία προπονητής είναι ο γιος του Ντάρεν, αποκαλύπτει και τα πρώτα λόγια του Φέργκι μετά το κώμα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον αγγλικό σύλλογο, ο Φέργκιουσον άνοιξε τα μάτια του και ρώτησε πόσο ήρθε η ομάδα του γιου του στο τελευταίο της παιχνίδι! «Ο τυπικός Σερ Άλεξ. Δεν σταματάει να μιλάει για ποδόσφαιρο», είπε μια πηγή στη Sun, προσθέτοντας πως η κατάστασή του είναι καλή.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγαίνουν από το νοσοκομείο θα ήθελε, αν αυτό ήταν δυνατό, να ταξιδέψει ακόμα και στο Κίεβο για να δει τον τελικό του Champions League στις 26 του μήνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ