Αθλητισμος

Οι τρεις λόγοι που αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός (video)

Δεν μπόρεσαν οι «πράσινοι» να φέρουν τη σειρά με τη Ρεάλ στην Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pao.gif
EUROKINISSI

Ήττα με 89-82 υπέστη ο Παναθηναϊκός από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και με το σκορ αυτό αποκλείστηκε από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας που θα γίνει στο Βελιγράδι.

Ο Κρις Σίνγκλετον πέτυχε 21 πόντους με πέντε τρίποντα, ενώ Καλάθης και Τζέιμς είχαν από 18. Έτσι το τρόπαιο θα διεκδικήσουν στις 18-20 Μαϊου στην πρωτεύουσα της Σερβίας η Ρεάλ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Φενέρμπαχτσε με τη Ζαλγκίρις, καθώς αυτά είναι τα ζευγάρια των δύο μονών ημιτελικών.

Στο ματς της Παρασκευής, ο Παναθηναϊκός έχασε για τρεις λόγους:

Α. Επί 30 λεπτά ήταν σε… άλλο γήπεδο. Αντί να μπει με το μαχαίρι στα δόντια σ’ ένα ματς δίχως αύριο, η ομάδα του Πασκουάλ εμφανίστηκε νωθρή και βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 22 πόντους διαφορά!

Β. Κι όμως, σε λιγότερο από οκτώ λεπτά όλα άλλαξαν. Με εξαιρετική άμυνα και καθαρό μυαλό στην επίθεση, οι «πράσινοι» κατάφεραν να μειώσουν στους τρεις πόντους και να αγχώσουν τη «Βασίλισσα». Εκεί ήταν που… μίλησαν και οι διαιτητές. Μοιάζει αστεία αυτή η επανάληψη, όμως είναι αλήθεια. Ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ στον Σίνγκλετον, πάτημα γραμμής στον Θανάση Αντετοκούνμπο που δεν υπήρχε και ένα αντιαθλητικό-ντισκαλιφιέ στον Ντόντσιτς για τρικλοποδιά εκτός φάσης στον Θανάση. Όλα αυτά στο τελευταίο τρίλεπτο που το ματς παιζόταν στα ίσια!

Γ. Η τύχη που είχαν οι Μαδριλένοι. Με το σκορ στο 85-82, ο Λούκα Ντόντσιτς κινδύνευε να μείνει με την μπάλα στα χέρια. Ο χρόνος τελείωνε και ο νεαρός Σλοβένος απλά πέταξε την μπάλα από τα 7,5 μέτρα υπό πίεση. Αυτή βρήκε ταμπλό και κατέληξε στο καλάθι του Παναθηναϊκού, που κάπου εκεί κατάλαβε ότι έχασε.

Highlights: Real Madrid - Panathinaikos Superfoods Athens

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ