Αθλητισμος

Σχίσμα Παναθηναϊκού-Ευρωλίγκας

Στα άκρα οι σχέσεις των δύο πλευρών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
giannak.jpg
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Εκρηκτική ήταν το σημερινό έκτακτο συμβούλιο των 16 ομάδων της Ευρωλίγκας, με τον Παναθηναϊκό –μέσω του Δημήτρη Γιαννακόπουλου- να ανάβει φωτιές.

Για διαφορά θέματα διαιτησίας και διοίκησης, ο Γιαννακόπουλος είχε συγκεκριμένα αιτήματα, αλλά δεν βρήκε στήριξη στους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Υπήρξαν διαφωνίες και αντεγκλήσεις, με τον ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού» να αποχωρεί.

Το μόνο που πρότεινε και συμφώνησαν άπαντες (ακόμη και ο Μπερτομέου), είναι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του CEO της Ευρωλίγκας.

Αν και ο ίδιος έχει απαγορεύσει από τα ΜΜΕ να σχολιάζουν τις αναρτήσεις του στο Instagram, η συγκεκριμένη δεν μπορεί να παραβλεφθεί. Πριν από λίγο ο Δ. Γιαννακόπουλος ανέβασε μια φωτογραφία με το σήμα της ΦΙΜΠΑ, γράφοντας από κάτω «Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκεί όπου το μπάσκετ θα έπρεπε να ανήκει. Τέλος!» υπονοώντας ότι από του χρόνου θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου φέτος πρωταγωνιστεί η ΑΕΚ.

Κάτι τέτοιο διαρρέει και από τη διοίκηση του συλλόγου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟ δεν θα παίξει φέτος τα εναπομείναντα παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα.

Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι ο Γιαννακόπουλος τραβάει το θέμα στα άκρα για να εκβιάσει καταστάσεις και ότι στο τέλος θα αλλάξει γνώμη. Μένει να φανεί ποιος θα δικαιωθεί…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ