Αθλητισμος

Αντιδράσεις για τον Μασούντ

Βουλευτής κατά της κλήσης του στην εθνική Ιράν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
masoud.jpg
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Η ιστορία είναι γνωστή εδώ και μήνες. Τον περασμένο Αύγουστο ο Πανιώνιος κλήθηκε να παίξει με τη Μακάμπι για το Γιουρόπα Λιγκ.

Στο Τελ Αβίβ δεν ταξίδεψε ο Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος όμως αγωνίστηκε στη ρεβάνς, προκαλώντας ουσιαστικά τον αποκλεισμό του από την εθνική ομάδα της χώρας του. Οι Ιρανοί δεν αναγνωρίζουν το Ισραήλ, έχουν ανύπαρκτες διπλωματικές σχέσεις μαζί του και η στάση του Μασούντ να βοηθήσει την ομάδα που τον πληρώνει, θεωρήθηκε «προδοσία».

Ο καιρός πέρασε, ο 33χρονος χαφ ανήκει πια στην ΑΕΚ και ο προπονητής του Ιράν, Κάρλος Κεϊρός, κάλεσε εκ νέου τον Μασούντ για τα φιλικά αυτών των ημερών, καθώς ποντάρει πολλά στην παρουσία του αρχηγού της εθνικής εν όψει Μουντιάλ.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που αντέδρασαν με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή, όπως για παράδειγμα ο βουλευτής Μοχαμάντ Αλί Πουρμοχτάρ, ο οποίος τα «έχωσε» δημόσια στα Υπουργεία Εσωτερικών και Αθλητισμού του Ιράν.

Πάντως, δίχως τίποτα να είναι σίγουρο ακόμα, όλα δείχνουν πως ο Μασούντ θα ανακτήσει τη θέση του και θα μπει ως αρχηγός στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY