Αθλητισμος

Ο Νεμπεγλέρας και ο Κιάσσος παίζουν ακόμη μπάλα και βάζουν γκολάρες (video)

Σαν το παλιό, καλό κρασί

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το συγκεκριμένο άρθρο δεν έχει ρετρό διάθεση. Αναφέρει γεγονότα που έγιναν το περασμένο σαββατοκύριακο. Αλλά πρωταγωνιστούν σε αυτό δύο παίκτες που γνωρίσαμε τις προηγούμενες δεκαετίες, όμως συνεχίζουν ακόμη και τώρα να παίζουν ποδόσφαιρο.

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας έχει παίξει σε Ηρακλή, Άρη, Λάρισα μεταξύ άλλων και σε λίγες μέρες κλείνει τα 43 του χρόνια. Από το 2015 παίζει στον Αχιλλέα Φαρσάλων, που φέτος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Την Κυριακή, η ομάδα του έπαιξε στην Ιτέα με τον τοπικό Αστέρα και ηττήθηκε 3-2. Όμως highlight ήταν το γκολ που πέτυχε ο Νεμπεγλέρας και το οποίο βλέπουμε στο 5:00 του βίντεο! Ήταν τόσο όμορφο που προκάλεσε τον θαυμασμό των φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας.

Το 1975, αλλά τον Δεκέμβριο, έχει γεννηθεί ο Κώστας Κιάσσος. Μέχρι πέρυσι, ο πολυσύνθετος αμυντικός μέσος έπαιζε στον ΟΦΗ, όμως στα 42 του δεν άντεξε τον πρωταθλητισμό στη Φούτμπολ Λιγκ και μετακόμισε στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην ΑΕ Μυλοποτάμου.

Κι αυτός παίζει στη Γ’ εθνική και τις προάλλες πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με φάουλ στο ματς με την Κηφισιά. Η εκτέλεσή του ήταν ακριβώς πίσω από τη μεσαία γραμμή, όπου κρέμασε τον τερματοφύλακα με μαεστρικό τρόπο!