- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αναζητά ομάδα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος
Τσακώθηκε στο Αμβούργο και δεν θα μείνει, με τον ΠΑΟΚ να παραμονεύει
Το Αμβούργο είναι η γερμανική ομάδα με ένα μοναδικό επίτευγμα: Από το 1963 που συστάθηκε η Μπουντεσλίγκα, συμμετέχει ανελλιπώς, δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ!
Όπως φαίνεται, όμως, το πλήρωμα του χρόνου έχει φτάσει. Απομένουν επτά αγωνιστικές και η ιστορική ομάδα της Βόρειας Γερμανίας παραμένει τελευταία στη βαθμολογία, με 18 πόντους, επτά λιγότερους από τις θέσεις που δίνουν παραμονή στην κατηγορία.
Μετράει 15 σερί αγώνες χωρίς νίκη και τίποτα δεν προσφέρει αισιοδοξία. Παράλληλα, έχουν αρχίσει και «ενδοοικογενειακές» κόντρες με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.
Ο Έλληνας στόπερ, που πολύ γρήγορα ανακηρύχθηκε τρίτος αρχηγός της ομάδας, πριν από μερικές μέρες έκανε δηλώσεις κατά της διοίκησης για τη μη πραγματοποίηση μεταγραφών τον Γενάρη, ενώ χθες καταφέρθηκε εναντίον του προπονητή Κρίστιαν Τιτζ, επειδή δεν τον χρησιμοποίησε στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος.
Ο Τιτζ σκέφτεται να μην τον ξαναβάλει ως το τέλος της σεζόν, ενώ και στη διοίκηση είναι εξοργισμένοι. Σκέφτονται να τον τιμωρήσουν με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και το καλοκαίρι να τον παραχωρήσουν, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα ετοιμάζεται να υποβιβαστεί.
Έχουν ακουστεί κάποιες φήμες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται. Ο Ιβάν Σαββίδης σίγουρα θα θέλει να κάνει «ρελάνς» ενόψει της νέας περιόδου με δυνατές μεταγραφές, ενώ και ο Κατερινιώτης Παπαδόπουλος έχει δηλώσει πως «στην Ελλάδα θα έπαιζα μόνο για την ομάδα της καρδιάς μου, τον ΠΑΟΚ».
Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως θα πρέπει να ρίξει τις ετήσιες αποδοχές του, που αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ!
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι 26 ετών, αλλά θα έχει ακόμη πολλές καλές επιλογές στην καριέρα του. Κι αν δεν ήταν κι εκείνη η ευπάθεια στον ώμο, αυτή τη στιγμή θα έπαιζε σε τοπ επίπεδο παγκοσμίως, πολύ παραπάνω από Μανωλά και Παπασταθόπουλο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Bρήκε έναν χιουμοριστικό τρόπο για να περιγράψει το κατόρθωμα του φίλου του
Εξακολουθεί να απασχολεί έντονα τα ευρωπαϊκά μεταγραφικά ρεπορτάζ
Έζησε από κοντά τη μεγάλη διοργάνωση
Οι δηλώσεις μετά το ασύλληπτο άλμα στα 6,17μ
Δεύτερος κορυφαίος άλτης όλων των εποχών ο σπουδαίος Manolo
Θα συμμετάσχει στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαυροβούνιο
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
«H ήττα οφείλεται στην άσχημη εκτέλεση των σουτ, τη βιασύνη και την έλλειψη ρυθμού»
Η Εθνική μπάσκετ γνώρισε την πρώτη ήττα της στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027
Έγιναν γνωστές οι ώρες των αναμετρήσεων με την ισπανική ομάδα
Πότε είναι οι δύο αναμετρήσεις
Πότε είναι οι δύο αναμετρήσεις
Η είδηση που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.