Αθλητισμος

Το γκολ του ΠΑΟΚ μέτρησε, το «ντέρμπι» συνεχίζεται στα δικαστήρια…

Γύρω στα μεσάνυχτα ο Κομίνης ανακοίνωσε πως το γκολ του Βαρέλα δεν είναι οφσάιντ και πως το σκορ είναι 1-0

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4401379.jpg
MOTION TEAM

Με το σκορ στο 1-0 (!) διεκόπη το ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το φύλλο αγώνος. Ο διαιτητής Κομίνης άλλαξε την απόφασή του στα αποδυτήρια και κατακύρωσε το τέρμα στον ΠΑΟΚ δύο ώρες μετά την επίτευξή του!

Παράλληλα αναφέρεται πως η ΑΕΚ αποχώρησε μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και πως αρνήθηκε να ξαναβγούν οι παίκτες της, τονίζοντας πως «σε ματς με πιστόλια και μπράβους εμείς δεν συμμετέχουμε».

Η ΑΕΚ μπορεί να χάσει τον αγώνα στα χαρτιά, να τιμωρηθεί με αφαίρεση δέκα βαθμών επειδή εγκατέλειψε ένα παιχνίδι που είχε ξεκινήσει, αλλά προφανώς έχει τα δικά της διαπραγματευτικά «όπλα» που θα καταθέσει στο δικαστήριο και όχι μόνο.

Ήδη ετοιμάζεται λεπτομερής φάκελος με οπτικοακουστικό υλικό που θα δοθεί σε ΟΥΕΦΑ, ΦΙΦΑ, αλλά και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης!

Από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα πως «ο Ιβάν Σαββίδης προετοιμάζει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία της ομάδας του από τις απειλές και τις επιθέσεις που δέχτηκαν». Πραγματικά, ουδείς κατάλαβε τι ήθελε να πει αυτή η ανακοίνωση…

Επίσης, ακούστηκε από πολλούς ότι ο Σαββίδης έφυγε από το γήπεδο για να γλιτώσει το αυτόφωρο, αφού απαγορεύεται η οπλοφορία σε γήπεδα, συναυλιακούς χώρους, θέατρα κλπ., ακόμη κι αν υπάρχει η σχετική άδεια για την κατοχή ενός όπλου.

Πολύ γρήγορα στο γήπεδο της Τούμπας έφτασαν και αστυνομικοί από τον τομέα αθλητικής βίας, παίρνοντας καταθέσεις από παράγοντες των δύο συλλόγων, αλλά και τον διαιτητή Κομίνη, ο οποίος αποχώρησε στις 2.30 το πρωί φανερά καταβεβλημένος και σοκαρισμένος απ’ όσα έγιναν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ