Αθλητισμος

Το ντέρμπι θα «παιχτεί» στα δικαστήρια

Το φύλλο αγώνος αφήνει ανοικτές πολλές ερμηνείες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
olymp.jpg
ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Το φύλλο αγώνος του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που δεν έγινε ποτέ, εστάλη στις δύο ομάδες πριν από λίγο και σιγά-σιγά διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες για τα όσα αναφέρει ο διαιτητής Αρετόπουλος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί 100%, ο ρέφερι της αναμέτρησης έχει γράψει πως «ο προπονητής του Ολυμπιακού δέχτηκε αντικείμενο από την εξέδρα, σύμφωνα με όσα υποστήριξαν εκπρόσωποι των φιλοξενούμενων». Κι αν εδώ ο Αρετόπουλος δεν είδε τίποτα, υπάρχει το βίντεο που το πιστοποιεί.

Όμως, αναφέρεται ακόμα πως «ο ιατρός του αγώνα μας ενημέρωσε πως δεν κατέστη δυνατή η άμεση εξέταση του τραυματία, καθώς δεν του επετράπη η είσοδος στα αποδυτήρια για 15 λεπτά».

Ο αγώνας δεν έγινε επειδή ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αγωνιστεί δίχως τον προπονητή του, αλλά και για τον γιατρό Χρήστο Θέο, ο οποίος συνόδευσε τον Γκαρθία στο νοσοκομείο.

Ένα άλλο ζήτημα που προκύπτει είναι η έγκυρη ή όχι δήλωση του Γκαρθία στο φύλλο αγώνος. Από τον ΠΑΟΚ προσκόμισαν χαρτί ότι αρχικά προπονητής είχε δηλωθεί ο Χρήστος Κόντης και πως ο Γκαρθία δεν βρισκόταν αρχικά στη λίστα, κάτι που έγινε εκπρόθεσμα, 15 λεπτά πριν αρχίσει το παιχνίδι. Από τον Ολυμπιακό το διαψεύδουν και εμφανίζουν ένα άλλο χαρτί, χωρίς κανείς να ξέρει γιατί συνέβη όλο αυτό.

Όπως και να ΄χει, η δικαστική κόντρα ανάμεσα στους δύο έρχεται άμεσα και θα είναι πολύ ισχυρή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.