- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ασημένιο μετάλλιο στη Νότια Κορέα η Γκαμπριέλα Παπαδάκη
Συγκλονιστική η μάχη των δύο κορυφαίων ζευγαριών στο καλλιτεχνικό πατινάζ
Η ελληνικής καταγωγής Γκαμπριέλα Παπαδάκη μαζί με τον παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο ντουέτο του καλλιτεχνικού πατινάζ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ.
Η Γκαμπριέλα και ο παρτενέρ της συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο με τα χρώματα της Γαλλίας, πίσω από τους Καναδούς Τέσα Βίρτσουϊ και Σκοτ Μόϊρ.
Η μάχη των δύο κορυφαίων ζευγαριών ήταν συγκλονιστική, καθώς Παπαδάκη και Σιζερόν εκτέλεσαν άψογα το πρόγραμμά τους υπό τους ήχους της «Σονάτας του σεληνόφωτος» και κατέρριψαν το παγκόσμιο ρεκόρ βαθμολογικής συγκομιδής με 205,28 βαθμούς. Ωστόσο, στη συνέχεια, οι Καναδοί πήραν θέση στην πίστα και κατάφεραν με μία εντυπωσιακή παρουσία να καταρρίψουν εκ νέο το παγκόσμιο ρεκόρ, να συγκεντρώσουν 206,07 βαθμούς και να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Αμερικανοί Μάια και Αλεξ Σιμπουτάνι με 192,59 βαθμούς.
Η 22χρονη Παπαδάκη και ο 23χρονος Σιζερόν προπονούνται στον Καναδά από τον Ρομέν Χαγκενάουερ. Η Παπαδάκη γεννήθηκε στο Κλερμόν-Φεράν της Γαλλίας, είναι κόρη της Κατερίνας, προπονήτριας καλλιτεχνικού πατινάζ, και του Εμμανουήλ, από το Όστιν του Τέξας, που είναι από τον Κορυδαλλό και η οικογένειά του έχει ρίζες στην Κρήτη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O ποδοσφαιριστής πέθανε σε ηλικία 33 ετών
Mίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες
Ο άσος της Βαλένθια επιβεβαίωσε την εξαιρετική του κατάσταση και στο ισπανικό πρωτάθλημα
Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου
Ο Έλληνας σούπερ σταρ συνάντησε την Σελίν Ντέπτ και τον σύντροφό της, Μισέλ Καλεμπό
Το παράδοξο του Τζέρεμι Σόχαν
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Σε έναν συγκλονιστικό τελικό
Η βάση αυτής της σχέσης χτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990
Παρελθόν ο Ολλανδός τεχνικός μετά την απογοητευτική πέμπτη θέση - Το φαβορί για τον πάγκο
Ένας αναλυτικός οδηγός για τη σπουδαία μάχη στη Βουδαπέστη - Προϊστορία, τακτική και τα πρόσωπα-κλειδιά
Πρόκειται για την 20η φορά που σημειώνει τέτοιο ρεκόρ
Η ανάρτηση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
Ξεπέρασε το δικό του άλμα στα 8.46μ. που είχε κάνει στο Diamond League της Σιάμεν
Η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ
Η ανάρτηση του Greek Freak
Η φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε η ΕΛληνίδα πρωταθλήτρια
Η ανάρτηση του αστέρα του αστέρα του Ολυμπιακού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.