Αθλητισμος

Ο «μπουρλοτιέρης» Γουίλ Γκριγκ

Ο σέντερ φορ από τη Βόρειο Ιρλανδία υπέγραψε τη μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν στην Αγγλία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
16777742.jpg
EPA/ETIENNE LAURENT

Η φετινή χρονιά έχει κάνει τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα, παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο –τύπου Μπαρτσελόνα- με συνέπεια να είναι πρώτη στην Πρέμιερ Λιγκ και να έχει προβάδισμα 16 βαθμών από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ, να βρίσκεται ουσιαστικά στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (μετά το 4-0 μέσα στη Βασιλεία) και παράλληλα να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στην Άρσεναλ.

Όλα αυτά σε μία σεζόν, που έχει υποστεί μόλις μια ήττα: Το 4-3 από τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα. Χθες το βράδυ, η Σίτι έπαιζε στο Γουίγκαν διεκδικώντας μια θέση στους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο Γουαρδιόλα δεν υποτίμησε τον αγώνα, παρότι αντίπαλος ήταν μια ομάδα που αγωνίζεται στη League One, δηλαδή την τρίτη κατηγορία στη χώρα. Χρησιμοποίησε πολλούς βασικούς, τα έδωσε όλα για τη νίκη, αλλά στο τέλος έχασε με 1-0!

Η μικρούλα Γουίγκαν, που κάποτε βέβαια έπαιζε στην Πρέμιερσιπ και το 2013 κατέκτησε το Κύπελλο, έκανε την τεράστια έκπληξη, με σκόρερ τον περίφημο Γουίλιαμ Γκριγκ.

Ο Κοτζιάς τραγουδά «We are the world» με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου

Υπό κανονικές συνθήκες ουδείς θα γνώριζε τον 26χρονο επιθετικό, ο οποίος όμως έγινε viral από τους φίλους της Γουίγκαν. Οι συγκεκριμένοι πήραν το παλιό χορευτικό hit της Gala, «Freed from Desire» και το μετέτρεψαν σε «Will Grigg ‘s on fire-your defense is terrified», επειδή ο νέος του παίκτης σκόραρε συνεχώς τη σεζόν 2015-16.

Γι’ αυτό άλλωστε κλήθηκε και στην εθνική Βορείου Ιρλανδίας για το EURO 2016. Οι συμπατριώτες φώναζαν στις εξέδρες το συγκεκριμένο σύνθημα-τραγούδι, με συνέπεια να το μάθει όλος ο κόσμος.

Όπως βλέπετε η ατμόσφαιρα στα γήπεδα της Γαλλίας, έγινε ακόμη πιο εντυπωσιακή…

Northern Ireland Fans Singing "Will Grigg's On Fire" Against Germany in Parc des Princes! 21.06.2016

Πάντως, η καλύτερη version προέρχεται από μία pub του Γουίγκαν, έπειτα από ένα ματς που σκόραρε ο Γκριγκ. Μικροί-μεγάλοι χορεύουν και τραγουδούν σαν να μην υπάρχει αύριο…

Will Grigg's on Fire-Wigan athletic

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ