Αθλητισμος

Και τώρα… τα δύσκολα για ΠΑΟΚ

Έρχονται τα ντέρμπι που θα κρίνουν τον τίτλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paok2342.gif
EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά το 2-0 μέσα στη Λαμία, ο ΠΑΟΚ έφτασε τις 10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, περνώντας από μερικές δύσκολες έδρες (Γιάννινα, Αγρίνιο, Ξάνθη), αλλά έχοντας μόνο ένα ντέρμπι, αυτό με τον «αποδεκατισμένο» Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Σαφώς και είναι αξιοθαύμαστη η πορεία του «Δικέφαλου του Βορρά», αλλά τα πραγματικά τεστ πρωταθλητισμού θα τα δώσει στο εγγύς μέλλον. Την επόμενη εβδομάδα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος μπορεί να μην είναι στα καλύτερά του, να είναι πληγωμένος, όμως θα βάλει δύσκολα στους Θεσσαλονικείς. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης αυτούς υπέδειξε ως Νο1 αντιπάλους, στις δηλώσεις του μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ.

Μετά τους «ερυθρόλευκους», ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Τρίπολη και «καπάκι» υποδέχεται την ΑΕΚ, σε αυτό που θα είναι μάλλον το ντέρμπι κορυφής. Η «Ένωση» έχει να δώσει τουλάχιστον έναν ευρωπαϊκό αγώνα ακόμα, κάτι που θα την επιβαρύνει περαιτέρω. Άρα, πρέπει και αυτή να συνεχίσει να νικά στο πρωτάθλημα (όπως π.χ. σήμερα την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ) αν θέλει να εξακολουθεί να βρίσκεται μια ανάσα πίσω από τους πρωτοπόρους. Ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 52 βαθμούς, με την ΑΕΚ να έχει 47 και ένα ματς λιγότερο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ