- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Έρχεται ο Τζέιμς (video)
Φθάνει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Αμερικανός γκαρντ
Έτοιμος να θητεύσει για δεύτερη σεζόν στον Παναθηναϊκό είναι ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ, που πέρυσι φόρεσε με επιτυχία την πράσινη φανέλα, φθάνει το απόγευμα στην Αθήνα και θα υπογράψει με το «τριφύλλι» έως το τέλος της σεζόν.
O 27χρονος, που οδήγησε ουσιαστικά τον ΠΑΟ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, είχε πέρυσι 13,1 πόντους κατά μέσο όρο και έπειτα από μια καλή σεζόν αποφάσισε να πάει στο ΝΒΑ.
Υπέγραψε συμβόλαιο με τους Φοίνιξ Σανς, έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα με 10,4 πόντους σε 22 λεπτά συμμετοχής, αλλά η πολυκοσμία στα γκαρντ, ανάγκασαν την ομάδα να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Τζέιμς πήγε για λίγο στους Πέλικανς, όμως εκεί δεν ταίριαξε, οπότε επιστρέφει για το τελευταίο και κρίσιμο κομμάτι της αγωνιστικής χρονιάς στον Παναθηναϊκό.
Μαγικά χαρτάκια
Θεωρείται βέβαιο πως θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της 2ας Μαρτίου κόντρα στον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα. Το πλέον εντυπωσιακό είναι πως τα 19.000 εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι, εξαντλήθηκαν ήδη, σχεδόν 20 μέρες νωρίτερα!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπέροχη και συγκινητική η στιγμή της βράβευσής του
Κορυφαία αθλήτρια η Ελευθερία Πλευρίτου
Οι τελικοί ποδοσφαίρου-συλλόγων και εθνικών ομάδων- που είναι προγραμματισμένοι για το 2026
Απονέμεται στον πρώτο σκόρερ της «Γηραιάς Ηπείρου»
Ο Βραζιλιάνος δεν έχει αγωνιστεί από το 2023 όταν βρέθηκε στη φυλακή κατηγορούμενος για βιασμό
Μέχρι σήμερα έχει καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 97 παιχνίδια και έχει απολογισμό 64 νίκες, 19 ισοπαλίες και 14 ήττες.
«Μια ξεχωριστή μέρα για τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα» - Η ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα
Ευρωπαϊκά μεγαθήρια ρωτούν για τον Έλληνα της Γκενκ
Δεν θα είναι διαθέσιμος για την αυριανή αναμέτρηση, για την 18η αγωνιστική της Euroleague
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε ένα μαγικό γκολ
Η κίνηση αυτή, που έχει καθιερωθεί σε αρκετά γήπεδα τα τελευταία χρόνια
Στο 9-7 το ρεκόρ των ερυθρόλευκων
Η ανάρτηση του Γάλλου σέντερ του Παναθηναϊκού
Μητέρα θα γίνει τον προσεχή Ιανουάριο η δις Ολυμπιονίκης
Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην τρίτη μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης της εποχής Αριστοτέλη Μυστακίδη
Η απίθανη ατάκα για τα δημοσιεύματα περί φυγής από τους Μπακς
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Οι 8 ομάδες που τερμάτισαν πρώτες - ανάμεσά τους και η ΑΕΚ - προκρίθηκαν απευθείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.