Αθλητισμος

Αυτή η νίκη… δίνει τετράδα (video)

Απίθανος ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όπως φαίνεται, η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε δεν ήταν απλά ένα πυροτέχνημα. Την Παρασκευή το βράδυ, η ελληνική ομάδα νίκησε τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη με 80-79 και δείχνει να αφήνει οριστικά πίσω της τις κακές εμφανίσεις που τόσο τη συντάραξαν.

Μάλιστα, με αυτό το σπουδαίο «διπλό», ο Ολυμπιακός έκανε το μεγάλο βήμα για να μπει στην πρώτη τετράδα που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Στη βαθμολογία ισοβαθμεί με τη Φενέρ στη δεύτερη θέση με 15-7, μόνος τέταρτος είναι ο Παναθηναϊκός με 14-8, ενώ ακριβώς από κάτω ακροβατούν στο ίδιο σκαλοπάτι οι Ρεάλ, Ζαλγκίρις και Χίμκι με ρεκόρ 13-9!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιώργος Πρίντεζης με 21 πόντους, ενώ ο Στρέλνιεκς με 11 π. και επτά ασίστ βοήθησε τα μέγιστα. Για τη Ρεάλ, το παιδί-θαύμα Λούκα Ντόντσιτς πέτυχε 27 πόντους, όμως έχασε δύο κρίσιμες βολές. Αρνητικός για τους νικητές ο Σπανούλης, που δεν πέτυχε ούτε έναν πόντο, ενώ είχε και πέντε λάθη. Γι’ αυτό και ο Σφαιρόπουλος τον άφησε στον πάγκο στο τελευταίο λεπτό. Και ο Ολυμπιακός νίκησε.