Αθλητισμος

Τέλος το δημοψήφισμα, παίρνει Τζέιμς

Ο Γιαννακόπουλος τα… γύρισε και ενισχύει τον Παναθηναϊκό ενόψει Final 4…

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4367462.jpg
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βάζουν τέλος –για φέτος τουλάχιστον- στο ενδεχόμενο αποχώρησης από την Ευρωλίγκα. Σύμφωνα με το κείμενο, «Χωρίς κανένα δημοψήφισμα (ο κόσμος μίλησε χθες στο ΟΑΚΑ) είμαι διατεθειμένος να αναλάβω κάθε οικονομική θυσία ώστε ο ΠΑΟ να παίζει σε μια διοργάνωση όπου θα τον σέβονται, ακόμη κι αν πληρώσω ρήτρες εκατομμυρίων. Δεν είναι όμως έτοιμος να παίξω με τον ιδρώτα των παικτών, των φιλάθλων που πληρώνουν από το υστέρημά τους και των 15 αντιπάλων ομάδων που σέβομαι απόλυτα».

Ο Γιαννακόπουλος τόνισε πως το καλοκαίρι θα επανεξεταστεί η στάση της ομάδας απέναντι στην Ευρωλίγκα και πρόσθεσε: «Κόντρα σε όλους και όλα θέλουμε να νιώσουμε την υπέρτατη χαρά της απονομής του τροπαίου από τον κ. Μπερτομέου».

Στο τέλος έριξε και τη βόμβα πως έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ, βασικός άξονας στο περσινό πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού, μένει ελεύθερος από τους Πέλικανς και του ΝΒΑ από ώρα σε ώρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ